To je to što me zanima!

Sudarila se dva kombija i auto u Zagrebu, poginuo muškarac

Dva kombija i automobil su se sudarili u srijedu popodne na križanju Branimirove ulice i V. Ravnica u Zagrebu. Poginuo je muškarac. U tijeku je očevid
Vidi originalni članak

Dva kombija i automobil su se sudarili u srijedu nešto prije 15 sati na križanju Branimirove ulice i V. Ravnica u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vozač automobila je poginuo na mjestu nesreće, a navodno ima i ozlijeđenih. U nesreći je sudjelovao jedan kombi pravosudne policije u kojem je bilo putnika (op.a. njima se prevoze zatvorenici).

POGLEDAJTE VIDEO:

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Blokirana je jedna od dviju traka u smjeru istoka i stvaraju se velike gužve na istoku grada.

>>> Uskoro više...

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • abujdo@gmail.com 27.12.2017.

    Na žalost ovdje vrijedi ona izreka da mrtva usta ne govore. Budući da još traje sudski proces i za sigurno će se proglasiti krivim onoga koji se nemože izjasniti niti braniti.Kako u ovom članku piše da se automobil za zabio u kombi,neznam samo kako je auto ostao čitav nakon toga već je dobio ogrebotinu kad ga je štrajfao jedan od kombija sa slike.Osobno sam poznavala vozača automobila i tvrdim da je bio jako savjestan i pažljiv za volanom.Sigurna sam da mu je pozlilo od šoka kad ga je štrajfao kombi dok je stajao na semaforu u svojoj traki.Tako da ovaj naslov Krš i lom baš nije prihvatljiv a još manje da se vozač automobila za zabio u kombi.

  • purgerica prva 30.11.2016.

    Stvarno autora treba kazniti, po đepu! Koji video! Ja mislila možda snimka video kamera iz Restorana Kalelarga, a ono ništa. Jel netko od vas pregleda materijal prije postavljanja? Pa ovak možete i sevku iz brodića montirati!

  • belizagrebgrad 30.11.2016.

    Nesreća je bila prije 15 h sad je 17 h i još se ništa nezna Ovo je novinarstvo iz staljinove škole. Obzirom da je sudjelovao i milicijski auto istina se neče nikad saznati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare