To je to što me zanima!

Sudarili se kamion i bus, ozlijedilo se šest turista

Kamion je kod skretanja za Bale, udario u bus pun turista. Šest ih je lakše ozlijeđeno. Odvezli su ih u bolnicu u Pulu, a ostali su otputovali dalje
Vidi originalni članak

Kamion pun kamenja se u srijedu oko 12.30 sati na Vodnjanskoj cesti, kod skretanja za Bale, sudario s autobusom u kojem je putovao 41 turist. Šest je ruskih turistkinja lakše ozlijeđeno, kažu u PU istarskoj. Njih su odvezli u bolnicu u Pulu, a ostali su nastavili put. Dva Poljaka i 39 Rusa su putovali Istrom, a navečer su trebali stići u Trst. Vozač autobusa Marek Palak (46) i njegov kolega Jarek Groth kažu da su još u šoku.
- Udarac je bio jak i svi su putnici pali na pod. Čuli su se vika i plač. Srećom nitko od putnika nije teže nastradao, a jedan je ozlijedio nos. U 26 godina vozačke karijere još mi se ovako nešto nije dogodilo - rekao je Palak. Dodaje kako su Hrvati brzo reagirali i poslali svoj autobus kojim su neke   putnike odvezli dalje.  
Vozač kamiona kaže da je vozio prema Puli te da mu je autobus, dok je skretao, oduzeo prednost. Kamion je autobus udario bočno. Vozač nije ozlijeđen. Na terenu su bili i vatrogasci koji kažu da su kamion i teret zajedno teški oko 24 tone.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare