To je to što me zanima!

Sudarili se osobni auto i taksi pa se jedan zabio u pješakinju

Na Vidovskom Trgu u Varaždinu sudarili su se osobni automobil i taksi, nakon čega se jedno vozilo odbilo i udarilo pješakinju na nogostupu. Prevezena je u varaždinsku bolnicu
Vidi originalni članak

U dvije prometne nesreće koje su se dogodile u vrlo kratkom razmaku na području grada Varaždina, ozlijeđeni su pješakinja i motorist. Neposredno prije podneva na istočnoj obilaznici grada Varaždina u sudaru između kamiona i motorista, ozlijeđen je 35-godišnji motorist. Prevezen je u varaždinsku Opću bolnicu, a od 13 sati cesta  D-2 zbog obavljanja očevida će biti zatvorena.

Nakon te nesreće, na Vidovskom Trgu u Varaždinu u sudaru dvaju osobnih vozila od kojih je jedan taksi automobil, jedno se vozilo odbilo i udarilo u pješakinju na nogostupu. Prevezena je u varaždinsku bolnicu. 

Kako piše eVaraždin pješakinja (31) je pretrpjela teške ozljede, a u bolnici su završili i vozač taksija kao i njegova putnica. 
 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • MAX 2010 13.04.2016.

    sudeći po zadnjih par dana -opasnije je za pješake na pločniku nego na cesti

  • Zeljko-JosefSaric 12.04.2016.

    Ovo je video očevida devastacije prometne nesreće: https://goo.gl/QAJzKq

  • sing 211 12.04.2016.

    To je taxi Cammeo, a oni šofere mijenjaju svaki drugi , pa onda vozi tko hoće. Četiri puta sam se vozio sa Cammeom i svaki put sam doživio šokove.

Komentiraj...
Vidi sve komentare