To je to što me zanima!

Sudarili se traktor i dva auta: Ozlijeđen je vozač traktora

U nesreći nedaleko Požege u kojem su sudjelovala dva automobila i traktor, ozlijeđen je vozač traktora. Od siline udarca traktor je prepolovljen, tako da su morali intervenirati i vatrogasci
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći oko 17 sati u Jakšiću, nedaleko Požege, na skretanju prema Bertelovcima ozlijeđen je vozač traktora. U nesreći su osim traktora sudjelovala dva Opela. Prema prvim informacijama vozač traktora je prevezen u požešku bolnicu, gdje će mu biti pružena liječnička pomoć.

- Oba su automobila išla iz smjera Požege prema Jakšiću, a njima je najvjerojatnije u susret došao traktor. Pretpostavlja se da je vozač jednog od Opela udario u traktor, nakon toga se okrenuo na cesti nekoliko puta i na njega je naletio drugi automobil.

Kako se sve dogodilo nitko još točno ne zna, a otkuda se na cesti stvorio traktor to ne zna niti vozač Opela koji je udario u njega. Od siline udarca traktor je prepolovljen, tako da su morali intervenirati i vatrogasci DVD-a Jakšić. Policija obavlja očevid nakon kojeg će se znati više detalja o ovoj prometnoj nesreći.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ichbin2 27.11.2018.

    zar nemaju u redakciji nekoga tko se razumije u vozila koliko toliko? nemora biti neki silni udarac da bi prepolovio traktor kad je spojen sa 6 do 8 vijaka i naravno da je na spoju najtanji, neka malo gleda yt taj pisac pa bude vidio kako i na banalnijim stvarima traktori pucaju na pola. bitno da se unaprijed apostrofira silina udarca, kao da je tamo bio pri sudaru

  • John Doe Jr. 26.11.2018.

    zeljkopž zna tko su krivci za sudar: josip broz tito, sava kovačević, koča popović i velimir škorpik

Komentiraj...
Vidi sve komentare