To je to što me zanima!

Sudario se s dva auta: Kod Petrčana poginuo motociklist

U mimoilaženju s Toyotom zadarskih registracija iz suprotnog smjera motocikl je bočno udario u nju i proklizao sudarivši se potom i s Kiom zadarskih registracija koja je vozila iza Toyote
Vidi originalni članak

U sudaru kod Petričana poginuo je motociklist. Poginuo je 41-godišnjak iz Siska u ponedjeljak oko 23 sata, između mjesta Kožino i Petrčane, vozeći motocikl marke Yamaha, sisačkih registracija. On se zaputio iz smjera Zadra prema Ninu te je u mimoilaženju s Toyotom zadarskih registracija iz suprotnog smjera  bočno udario u nju i proklizao sudarivši se potom i s Kiom zadarskih registracija koja je vozila iza Toyote.

Sudar je bio stravičan, dijelovi motocikla i automobila s kojima se sudario bili su razbacani po cesti. Promet cestom D306 bio je u prekidu gotovo osam sati. Za to vrijeme policajci su po mraku obavljali očevid, a vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe iz Zadra i gorski spašavatelji iz Gospića čistili su teren od posljedica nesreće. Tom se cestom ponovo moglo proći od 6.40 sati. 

 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • ajetodoo 31.08.2016.

    Navodno fali policajaca da reguliraju i kontroliraju promet.Na toj cesti nikad u životu nisam vidio policijsku patrolu, a ujutro, u 7 sati, kad je pušten promet , još je na mjestu događaja bilo barem 25 policajaca i desetak policijskih automobila.Cesta je ravna pa neki vole po gasu, može dobro povući i motor i auto.Jedino je problem zakočiti i stati u pravom trenutku.Kočnica djeluje puno sporije od gasa.

  • blek66 31.08.2016.

    Bio sam tamo baš kad se to dogodilo. On je odletio u jarak, motor u šumu a ruka mu je ostala na cesti. Iščupana.

  • merhaba 30.08.2016.

    Iskrena sucut obitelji. A vas nabijem sa debilnim komentarima vozim motor vec 10 god i svaki dan mi kreten u autu uzme prednost. I kome smeta kaj se vozimo izmedu auta prema semaforu ? jel vas usporavamo ? Otvorite jebene oci i gledajte mrtve kuteve a ne banovinu pojacat i pricat na mob. Mi to ne radimo !

Komentiraj...
Vidi sve komentare