To je to što me zanima!

Kosor i Šeks 13. lipnja ostaju bez potpredsjedničkih mjesta?

Šef HDZ-a rekao je da sudbina Kosor i Šeksa u ovom trenutku nije najvažnija stvar za građane koji sve lošije žive. Tvrdi da će napraviti inventuru vladanja Kukuriku
Vidi originalni članak

Hoće li Jadranka Kosor i Vladimir Šeks ostati i dalje potpredsjednici Sabora znat će se do 13. lipnja kada se bude nastavilo zasjedanje Sabora, piše Večernji list

To je u petak odlučilo Predsjedništvo HDZ-a na svojoj sjednici. Prije Predsjedništva bila je sjednica Nacionalnog vijeća HDZ-a, a na obje sjednice su razgovarali o osnivanju odbora koji bi trebao biti "vlada u sjeni".

Karamarko je nakon sjednica rekao kako će o imenima ljudi koji će biti u tom odboru raspravljati na sljedećoj sjednici Predsjedništva stranke. Što se pak sudbine Šeksa i Kosor tiče Karamarko je rekao kako "to u ovom trenutku nije najvažnija stvar za građane Hrvatske koji sve lošije žive".  

Karamarko je rekao i kako su na sjednici donijeli odluku o osnivanju ekspertnih odbora, a na sljedećoj sjednici raspravljati će o tome tko će sjediti u tim odborima. 

- Naši odbori pratit će rad Vlade, a mi ćemo uskoro, kao stranka, napraviti prvu veliku inventuru vladanja Kukuriku vlade - rekao je Karamarko.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • dren_1 03.06.2012.

    Današnji 24 sata donosi; Stari lisac Šeks se izvukao i kako će otići iz HDZ-a kad bude on htio. Nedjelim to mišljenje Šeks odlazi kad bude to spreman Državni Odvjetnik odlučio.

  • nijemebrige 03.06.2012.

    da budemo jasni -meni je drago što se miču ove dvije "face" iz politke ali milsim da ove proglase hdz mora riješavati u svoja 4 zida a ne javno- istog san i mišljenja bio i za izbore u hdz

  • bizaro 02.06.2012.

    nista njima neće biti svakako će živjet bolje ob velike većine nas smrtnika!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare