To je to što me zanima!

Sude mu za pokušaj ubojstva specijalca: Opraštam mu sve!

Optuženik i žrtva dovedeni su na suđenje iz istražnog zatvora. Kristijana Stojanovića (32) tereti se da je maskiran pucao na bivšeg specijalca Lea Paurevića (40)
Vidi originalni članak

Na Županijskom sudu u Splitu u utorak je započelo suđenju Kristijanu Stojanoviću (32) optuženom za pokušaj ubojstva bivšeg specijalca Lea Paurevića (40). Kako se ne bi našli blizu u tijesnoj sudnici, rasprava je prebačena u veliku dvoranu. Obojica su na raspravu dovedena iz istražnog zatvora. Kiki je pritvoren zbog sumnje za ubojstvo Ive Stipetića, a Leo jer je laktom u glavu udario policajca koji ga je razoružavao. Leo je vijeću kazao da nije zainteresiran za kazneni progon Kristijana, ni za privatnu parnicu za naknadu štete.

Zaštitara i bivšeg specijalaca je prije tri i pol godine mecima iz pištolja ranio kacigom maskirani suvozač na skuteru. Presreli su ga u rano jutro dok se Jaguarom vraćao s posla u diskoteci. Suvozač je na njega ispalio šest ili sedam metaka, od kojih su ga dva pogodila u rame i ruku. Leo ni danas ne zna motiv za pokušaj ubojstva, niti sa sigurnošću zna da je pucao upravo Kiki. No čuo je da se po gradu hvali kako je on pucao na njega. Na upit suca oprašta li optuženom, Leo je odgovorio "Opraštam mu sve"

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 30.10.2013.

    Spremiti na sigurno i to što dalje i što dulje.

  • kormilar 30.10.2013.

    Ovome liku se odmah po faci vidi da je dobar čovjek.

  • limex1989 30.10.2013.

    ja bi ga strijeljao...bez mogucnosti pomilovanja...i to u celo a ne u potiljak...kak ono u krimi romanima pisu...TRECE OKO

Komentiraj...
Vidi sve komentare