To je to što me zanima!

Suđenje roditeljima dječaka koji je počinio krvavi masakr u školi u Beogradu: Tuži ih 27 ljudi

Više javno tužiteljstvo u Beogradu je 10. listopada podiglo optužnicu protiv oca i majke dječaka, kao i vlasnika i instruktora streljačkog kluba u kojem je, kako se sumnja, K.K. učio pucati...
Vidi originalni članak

Na Višem sudu u Beogradu danas bi trebalo početi pripremno ročište prije početka suđenja u parničnom postupku protiv roditelja dječaka koji je 3. svibnja u Osnovnoj školi 'Vladislav Ribnikar' ubio devet vršnjaka i čuvara te ranio još šest ljudi, piše Telegraf.rs

PRIJETE JOJ 2,5 GODINE ZATVORA Optužili i majku dječaka koji je ubijao po školi u Srbiji: 'Njezin DNK je nađen na jednoj čahuri'

Danas bi obje strane trebale iznijeti dokaze. Tužbu je podnijelo ukupno 27 tužilaca, odnosno članova obitelji žrtava masakra, a tuženi su maloljetnik i njegovi otac i majka. 

Kako srpski mediji pišu, sud će odlučivati o tužbi i tek po okončanju parničnog postupka će donijeti odluku prihvaća li u potpunosti ili djelomično tužbeni zahtjev obitelji, ili ga eventualno odbija. Tužba je podnijeta u parničnom postupku zbog naknade nematerijalne štete za pretrpljene duševne boli, kao i pretrpljenog straha, a protiv dječakovog oca je u tijeku i krivični postupak koji je u fazi istrage pred Višim javnim tužiteljstvom u Beogradu.

TUGA U SRBIJI Dva mjeseca od masakra u školi u Beogradu, roditelji ljuti: Djeci prijete, mi smo prepušteni sebi

Ovom tužbom je zatražena i novčana naknada odnosno buduće davanje određenog iznosa novca od dana presude pa dok za to traju uvjeti - i to na ime buduće nematerijalne štete za pretrpljene duševne boli zbog smrti bliskih ljudi. 

Više javno tužiteljstvo u Beogradu je 10. listopada podiglo optužnicu protiv oca i majke dječaka, kao i vlasnika i instruktora streljačkog kluba u kojem je, kako se sumnja, K.K. učio pucati, dok je maloljetnik krivično neodgovoran jer u trenutku masakra nije navršio 14 godina, piše Telegraf.rs. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ksenijast 20.10.2023.

    ...sad su svi krivi...nista oni sta su ubijali po Hrvatskoj...bilo je i djece...tu mucite i drzite se svojih...

  • Uspravan 20.10.2023.

    To su ti teoretičari samoobrane s pištoljem u ormaru, pa kad bude zatrebalo oni će lošim momcima pomoću oružja dati lekciju života i obraniti se od uljeza.

Komentiraj...
Vidi sve komentare