To je to što me zanima!

Suđenje Perkoviću i Mustaču: Sindičić uvjetuje svjedočenje

Vinko Sindičić najavio Višem pokrajinskom sudu u Munchenu da neće doći svjedočiti ako se ne povuku optužnice koje su protiv njega potvrđene u Rijeci
Vidi originalni članak

Vinko SIndičić, bivši Udbin izvršitelj i svjedok koji je bio jako  važan u donošenju osuđujuće presude Krunoslavu Pratesu i u optužnici Josipa  Perkovića i Zdravka Mustača, u pismu Višem pokrajinskom sudu u Munchenu najavio je da neće doći svjedočiti ako ne budu povučene optužnice koje su protiv njega potvrđene na riječkom sudu, javlja Večernji list.

Sindičić, koji sad živi u Italiji,  jedan je od najvažnijih svjedoka u procesu Perkoviću i Mustaču za sudjelovanje u ubojstvu Stjepana Đurekovića koje je nastavljeno nakon kratke pauze zbog bolesti jedne od članica sudskog vijeća.

Više čitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Jeronim Beethoven 17.03.2015.

    Sindičić je već svjedočio, neka uzmu njegove zapisnike i to je to. Zbog čega mora opet? Zar im Vukušić nije dovoljan svjedok ili mu ne vjeruju.

  • CRNA GIZA 17.03.2015.

    Lustracija je počela zahvaljujući Njemačkoj , hvala joj.

  • Istra mati moja 17.03.2015.

    Meni je sve to jako čudno.. Te sad bi netko svjedočio, te nebi, te kažu da su ubili nekog, pa da nisu, pa da ne znaju, ti svjedoci su vrlo nepouzdani svi.. Ne mislim na ovog, nego na sve od reda..

Komentiraj...
Vidi sve komentare