To je to što me zanima!

Šuica tuži gradonačelnika A. Vlahušića zbog klevete

Dubravka Šuica je najavila da će tužiti Vlahušića jer je rekoa da je u njezinoj ladici našao tajne i štetne ugovore. Već je razgovarala s odvjetnikom
Vidi originalni članak

Bivša dubrovačka gradonačelnica Dubravka Šuica najavila je da će tužiti sadašnjeg čelnog čovjeka grada Andru Vlahušića jer je rekao da je u njezinoj ladici našao puno tajnih ugovora. O tome je razgovarala u utorak u Zagrebu.
- Nije riječ samo o laži o tajnim ugovorima nego o svim lažima koje je izrekao o meni. Još nisam podnijela tužbu, ali kad je podnesem znat će se - kazala je Dubravka Šuica.
Vlahušić je posljednjih dana govorio o tajnim i štetnim ugovorima koji su sklopljeni za Šuicine vladavine. Vlahušić je posebno isticao ugovor između Dubrovnika i Midia grupe za izgradnju javne garaže na Ilijinoj glavici. Prema tom ugovoru Grad mora pokrivati sve gubitke garaže , a dobitak bi se dijelio po pola između Grada i Midia grupe. Vlahušić je u srijedu na konferenciji za novinare iznio nove detalje tog ugovora.
- Prema planu tvrtke Ragusa parking, koja upravlja garažom, ove godine će biti gubitak oko 6 milijuna kuna, iduće 7 milijuna , a 2011. i 2012., dok na naplatu dolaze i glavnice, predviđeni gubitci su 12 i 13 milijuna kuna. Riječ je o ukupno o 38 milijuna kuna gubitka za četiri godine – istaknuo je Vlahušić. Iako je ugovor štetan za grad Vlahušić neće podnijeti prijavu protiv Šuice jer kako kaže nije tužibaba.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • nixxx 17.06.2009.

    E moj Vlahušiću, ti si liječnik, a i gradonačelnik i znaš da se svako kazneno djelo mora prijaviti. A sklapanje štetnog ugovora, nesavjesno poslovanje i zlouporaba položaja su ti kaznena djela, ako nisi znao. I nemaš što ti tužiti, već bi treblo tužiti državno odvjetništvo po službenoj dužnosti.

  • tužni šokac 17.06.2009.

    guska jedna hebo je hdz

  • Drenovci 17.06.2009.

    Tipično Hrvatski,,zdrpiš lovu i optužiš sve oko sebe za klevetu,,,i do kraja života si miran dok to naše sudstvo odradi.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare