To je to što me zanima!

Šuker: Danas sigurno nećete vidjeti većinu od 76 zastupnika

Danas sigurno ne - odgovorio je Ivan Šuker (HDZ) na pitanje hoćemo li danas vidjeti većinu od 76 saborskih zastupnika o kojoj HDZ govori. Komentirao je i situaciju oko obveznica...
Vidi originalni članak

- Danas sigurno ne - odgovorio je Ivan Šuker (HDZ) na pitanje hoćemo li danas vidjeti većinu o kojoj HDZ govori. Na sva ostala pitanja vezano za preslagivanje, odgovorio je: Čuli ste izjavu glavnog tajnika stranke. 

Komentirao je, također, preporuku investitorima da ne kupuju obveznice Hrvatske, nego Mađarske i Srbije. 

- Prije tjedan dana smo vam rekli što to znači za Hrvatsku. Nažalost, događa se ono što sam ja prije tri tjedna predvidio, da neodgovornost u obnašanju vlasti može dovesti do ovoga - da oni koji nam trebaju posuditi novce i koji nas trebaju kreditirati će to skupo naplatiti. U konačnici ćemo si to skupa platiti. Kao što je i prošli tjedan bila poruka, tako je i danas poruka svima - da se srede, da naprosto se ova situacija u Hrvatskoj ora riješiti i nemojmo misliti da će odmah sutra biti bolje. Mi ćemo, nažalost, biti prije ulaska u raj ili pakao, proći ćemo jedan period u čistilištu, a to čistilište će, nažalost, hrvatski građani platiti kroz kamate - zaključio je Šuker. 

Idi na 24sata

Komentari 157

  • Preteznovedro 10.06.2016.

    Pa zar nisi ti večina? Zauzmeš više od pola sabornice.

  • duplex 10.06.2016.

    A di ste ljubitelji Krademarka?????????????? Zašto sada šutite?????

  • nikluk20 10.06.2016.

    heheheheheehehehe.....nije lako lagat u kameru ha? :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare