To je to što me zanima!

Šuker se žurio na dodjelu nagrade pa krivo parkirao

Davor Šuker poručio je Osjećanima da može, ako im to nešto znači, kupiti dionicu NK Osijeka i tako iskazati ljubav prema klubu iz kojeg je poniknuo
Vidi originalni članak

Davor Šuker, od utorka i počasni građanin Osijeka, na dodjelu priznanja u osječko Hrvatsko narodno kazalište došao je na sporedni ulaz. Prethodno je Mercedesov terenac parkirao na nedozvoljeno mjesto, na pločniku Trga Lava Mirskog. Premda su se njegovoj nagradi suprotstavljali navijači NK Osijeka, koji su kao udruga Kohorta također dobili nagradu Zlatni grb, dodjela priznanja je prošla u svečarskom raspoloženju i bez ijednog incidenta.
- Bojim se da se o meni i mojem odnosu prema Osijeku pisalo i govorilo puno neistina. Imam svoju nogometnu akademiju i u tome uživam. Ne želim vrijeme provoditi demantirajući nečije laži. Isto tako smatram da se ljubav prema Osijeku ne iskazuje nekim novčanim bonovima i objavljivanjem priča o tim darovima! - kaže Davor Šuker. Dodao je da može, ako Osječanima to nešto znači, kupiti jednu dionicu NK Osijek i tako pokazati ljubav prema klubu iz kojeg je poniknuo. Davor Šuker se s ponosom sjetio svoga prvoga gola postignutoga za NK Osijek.
- Bilo je to na mojoj prvoj utakmici za prvu momčad Osijeka protiv Prištine. I pored velikog broja golova koje sam zabio u cijeloj karijeri, taj će ostati u mojoj velikoj uspomeni - kaže Šuker. Nakon izlaska iz HNK, Šuker je ušao u svoj Mercedes, kojeg je netko u vrijeme trajanja svečane sjednice Gradskog vijeća, preparkirao. I ponovo na mjesto - zabranjeno za parkiranje!

Idi na 24sata

Komentari 4

  • crespo1607 02.12.2008.

    mozda mu se matkovic supka,a ovaj da reklamira njegovu stranku??????\'mislim stvarno ovo je smjesno

  • monroa 02.12.2008.

    Pocasni gradjanin postajes iz nekog \"osobitog doprinosa svom gradu,opcini,zupaniji\" Nemas nesto puno od toga osim priznanja. Neupitna je cinjenica da je Suker u svoje vrijeme bio vrhunski sportas ali je upitna cinjenica njegovog proglasenja pocasnim gradjaninom grada Osijeka jer gradjani ovog divnog grada nisu znali da je on rodjen ovdje pa mu iz tog razloga osporavaju priznanje \"Osijecanina\". Na strani sam ovih zlih \"Nema pravo\"...Sorry

  • lippi 02.12.2008.

    Jednu dionicu???? Kakav razmetnik!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare