To je to što me zanima!

Šuker, zastupnik Gradske skupštine, šuti ko' zaliven

ŠUTNJA JE ZLATO: Bivši nogometaš postavio je četiri pitanja za četiri godine u zagrebačkoj Gradskoj skupštini. Za to uredno prima 1200 kn
Vidi originalni članak

Davora Šukera nogometna karijera čini se toliko je umorila da je od kraja 2005. godine pa do danas imao snage samo četiri puta prošetati do govornice da bi postavio pitanje. Štoviše, nije često hodao ni do Ćirilmetodske ulice, jer se od ukupno 45 sjednica pojavio na njih 14, ali je zato uredno primao po 1200 kuna na mjesec kao zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini. Građanske interese branio je čitajući novine. Za razliku od Šukera najaktivniji bio je nezavisni zastupnik Pero Kovačević sa 342 postavljena pitanja i 149 rasprava. Njemu uz bok su stale i HNS-ovke Alenka Košiša Čičin-Šain, koja se za raspravu javila 150 puta, te Morana Paliković Gruden sa 141 izlaskom za govornicu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • lexus 01.04.2009.

    Pederčina škrta i takve priče se mogu čut za njega, a para ko blata jadniče škrti-

  • mrco 01.04.2009.

    jednom sam vidio šukera u gradu i doletio mu neki klinac: \"Šuker, može autogram?\" \"Ja sam gospodin Šuker!\" Kad sam to čuo zgadio mi se za cijeli život, svaka čast kaj je bio faca u repki ali ovo je ipak dokaz da ga je malo previše lopta u glavu pogodila?!

  • lexus 31.03.2009.

    Cijenio sam ga kao sportaša ,al sto si lik dopusta bolje bi bilo da netko ko nije tako poznat pokusa zaradit neki novac tako nego on konjina skrta koja je pun para i jos grabi to .Sramotta te bilo Šukeru Davore.

Komentiraj...
Vidi sve komentare