To je to što me zanima!

Sukob još traje: Magma protiv NCA podnosi kaznene prijave

U Magmi kažu da je NCA preuzela 6 obveza i izvršila samo 2. Dodaju da je iz toga vidljivo da su htjeli uplatiti dio cijene ali i ostvariti potpuno ovladavanje svim društvima
Vidi originalni članak

Na konferenciji za novinare u petak, Slobodan Vučićević je izrekao cijeli niz neistina i to samo s jednim ciljem - da opravda neispunjenje ugovornih obaveza, odnosno neisplatu preostalih 6,6 milijuna eura na ime prijenosa udjela u pet društava na području Republike Hrvatske, Srbije i BIH, poručili su iz Magme. 

Kažu kako je NCA preuzela šest obveza izvršio samo dvije. U Magmi tvrde kako je iz toga vidljivo da je NCA od početaka imao prikrivenu zamisao da uplatom samo dijela ugovorene cijene ostvari potpuno ovladavanje svim društvima. Magma je zato raskinula sporazum te je podnijela pet tužbi Trgovačkom sudu u  Zagrebu u razdoblju od 11.5. do 15.6.2011. godine. 

Isto tako, izdala je nalog svojim odvjetnicima u Beogradu da protiv društva NCA, njenih vlasnika i odgovornih podnesu kaznene prijave radi više kaznenih dijela i to: davanja mita, neovlaštenog odavanja i priopćavanja poslovne tajne te poticanja za nesavjesno poslovanje. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • BORISARAMBAI 17.06.2011.

    nisam neki srpski fun baš,al po pitanju Fižulića vjerujem da je on taj koji je zeznuo,pa i u najbolje vrijeme dok je Magma rasturala 90tih,ljude je plaćao po 1800-2200kn,i opravdavao je to ovako -to su sve mladi ljudi koji žive kod roditelja pa im i nije potrebna veća plaća eto

Komentiraj...
Vidi sve komentare