To je to što me zanima!

'Sve je bilo razbacano': Sumnja na provalu, pronašli tijelo žene

Policija je oko 18 sati dobila dojavu da je u Ulici Vladimira Rojka pronađeno tijelo žene. Očevid je u tijeku, ali sumnja se na nasilnu smrt.
Vidi originalni članak

Nakon tragedije u Piškorovcu, Međimurje je u ponedjeljak navečer pogodila nova tragedija. U obiteljskoj kući u Novakovcu, mjestu uz granicu s Mađarskom, pronađeno je mrtvo tijelo žene starije dobi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako javlja eMeđimurje, policija je oko 18 sati dobila dojavu da je u Ulici Vladimira Rojka pronađeno tijelo žene. Očevid je u tijeku, ali sumnja se na nasilnu smrt. 

Neslužbeno se doznaje da je žena živjela sama u kući. 

Kako prenose Međimurske novine, kod susjede je večeras došla poznanica koja je trebala kupiti jaja, ali je pronašla razbacane stvari po cijeloj kući, a potom i tijelo. 

Susjedi su nam ispričali da je preminula žena bila vitalna te da je često bila na biciklu.

- Jako sam iznenađena. Gospođa i ja živimo jedna do druge, često smo komunicirale. Baš sam ju jučer vidjela na biciklu u ulici - rekla nam je prva susjeda koja kaže da preminula žena ima sina i dvije unuke.

Druga susjeda isto je puna hvale za preminulu ženu.

- Bila je jako draga i stalno je bila na biciklu - rekla je i dodala kako je njihova ulica potpuno pusta. Dodaje da svi susjedi u šoku promatraju policiju koja je do dugo u noć obavljala očevid. 

Okolnosti smrti trebale bi biti poznate nakon očevida koji će se nastaviti i u utorak ujutro, potvrdili su nam iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 213

  • episkopi69 18.02.2020.

    i kad svi znaju tko je suti se......ja sam mislila da smo prd Bogom i Zakonom svi isti.....ali to sam samo mislila...

  • nadko 18.02.2020.

    Da se to zlo dogodi u mojoj obitelji, istog trena uzimam stvar u svoje ruke, pa kome ovce, kome opanci..ovo više nije normalno..Cigani su u najvećem postotku primaoci raznih oblika pomoći i to dobro debelo iskorištavaju..taj novac koji dobivaju trebali bi odrađivati u obliku rada za opće dobro jer su većina radno sposobni..treba ih drugačije tretirati jer nisu zaslužili da ih se izjednačuje sa normalnom zajednicom ovoga društva

  • nadko 18.02.2020.

    Ovo više nije sigurno društvo..pogotovo ne gdje je okruženje cigansko..jadno do bola..

Komentiraj...
Vidi sve komentare