Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

'Sve je bilo razbacano': Sumnja na provalu, pronašli tijelo žene

Policija je oko 18 sati dobila dojavu da je u Ulici Vladimira Rojka pronađeno tijelo žene. Očevid je u tijeku, ali sumnja se na nasilnu smrt.

Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell, Zlatko Vrzan
213 komentara

Nakon tragedije u Piškorovcu, Međimurje je u ponedjeljak navečer pogodila nova tragedija. U obiteljskoj kući u Novakovcu, mjestu uz granicu s Mađarskom, pronađeno je mrtvo tijelo žene starije dobi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako javlja eMeđimurje, policija je oko 18 sati dobila dojavu da je u Ulici Vladimira Rojka pronađeno tijelo žene. Očevid je u tijeku, ali sumnja se na nasilnu smrt. 

Neslužbeno se doznaje da je žena živjela sama u kući. 

Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Kako prenose Međimurske novine, kod susjede je večeras došla poznanica koja je trebala kupiti jaja, ali je pronašla razbacane stvari po cijeloj kući, a potom i tijelo. 

Susjedi su nam ispričali da je preminula žena bila vitalna te da je često bila na biciklu.

- Jako sam iznenađena. Gospođa i ja živimo jedna do druge, često smo komunicirale. Baš sam ju jučer vidjela na biciklu u ulici - rekla nam je prva susjeda koja kaže da preminula žena ima sina i dvije unuke.

Druga susjeda isto je puna hvale za preminulu ženu.

- Bila je jako draga i stalno je bila na biciklu - rekla je i dodala kako je njihova ulica potpuno pusta. Dodaje da svi susjedi u šoku promatraju policiju koja je do dugo u noć obavljala očevid. 

Okolnosti smrti trebale bi biti poznate nakon očevida koji će se nastaviti i u utorak ujutro, potvrdili su nam iz policije.

Možda vas zanima i ovo:
Message