To je to što me zanima!

Sumnjaju da će ikada naći sve žrtve pada Airbusa

U petak su Brazilci našli još tri tijela, a ukupno su do sada izvukli 44 tijela putnika iz Airbusa 447. Uskoro će možda i prekinuti potragu za stradalima
Vidi originalni članak

Brazilski brod pronašao je u petak i izvukao iz Atlantskoga oceana još tri tijela stradalih u nesreći Airbusa, a tragači kažu da im loše vrijeme i snažne morske struje otežavaju posao te da nije vjerojatno da će se ikad pronaći tijela svih stradalih.
Dosad su izvučena 44 tijela putnika iz zrakoplova Airbus na letu 447 iz Rio de Janeira u Pariz, što je 31. svibnja pao u Atlantik.
- Sve je teže i teže naći tijela, a izgledi da se nađu tijela svih putnika Air Franceova zrakoplova, sasvim su maleni - rekao je general brazilskih zračnih snaga Ramon Cardoso. Brazilska će vojska idući tjedan odlučiti prekida li potragu 19. lipnja ili će je produžiti na još šest dana.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • gradelji 12.06.2009.

    dakle avion nikada neće biti pronađen, a tko zna koliko je sada u njemu putnika, ja mislim da ne treba još prekidati potragu, ako otkriju kako je pao time će spriječiti daljne tragedije, a to mogu samo ako pronađu avion, ali tražiti avion u Atlanskom oceanu je isto kao tražiti iglu u plastu sijena...

Komentiraj...
Vidi sve komentare