To je to što me zanima!

'Sumnjamo na piromana, netko nam pali kuće, štale, stvari...'

Kako doznajemo, ovo je osmi požar od 2010. godine, te su do sada gorjele osim štagalja, šupa i kuće.  Mještani smatraju da je riječ o piromanu koji uzrokuje požare iz užitka
Vidi originalni članak

U četvrtak u večernjim satima izbio je požar u međimurskom Držimurcu na drvenom štaglju u kojem su bili razni poljoprivredni strojevi, slama i ogrjevno drvo. Štagalj je sa svim stvarima unutra potpuno izgorio, a požar su u 22.45 sati ugasili vatrogasci JVP Čakovec te DVD-i okolnih mjesta.

Šteta je nekoliko stotina tisuća kuna. Danas se na požarištu okupilo oko 50-mještana uznemirenih učestalim požarima koji izbijaju u njihovom malom mjestu.

Kako doznajemo, ovo je osmi požar od 2010. godine, te su do sada gorjele osim štagalja, šupa i kuće.  Mještani smatraju da je riječ o piromanu koji uzrokuje požare iz užitka.

Na požarištu je i glasnogovornik PU međimurske Nenad Risek dao kratku izjavu kako bi umirio mještane. 

- Inspektori protupožarne službe PU  međimurske su očevidom utvrdili da su isključeni tehnički uzroci požara, ali da se ne može  isključiti ljudska radnja. U vezi tog događaja privedena je jedna osoba sa šireg područja općine Male Subotice  - rekao je glasnogovornik Risek. Za ostale požare koji su se dogodili u proteklih 8 godina, za njih 4 se vode kazneni postupci protiv 2 različite osobe, dok za ostale za sada nitko nije osumnjičen. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • dont 07.09.2018.

    zašto ne napišete da Romi polako postaju većina u više mjesta u Međimurju, da se naša djeca boje ići u školu jer ih ovi konstantno maltretiraju, da se djeca ne usude ići na školski bus, da se učiteljice boje suprotstaviti Romima koji onemogućavaju nastavu, da zbog njih naša djeca nemaju adekvatno obrazovanje ,da se bojimo kretati kroz parkove ,da se horde osvećuju za svaki pokušaj otpora strahovladi Roma,da Romi vrše konstantno fizičko nasilje nad drugom djecom u školi i to tako da su morali intervenirati i liječnici i policija (koju također Romi napadaju)

  • covekov123 07.09.2018.

    Požar je kap koja je prelila casu. Ako mislite da je to zbog požara nije, pred mjesec dana su starici usli u kucu, prebili je i opljackali, a pred tjedan dana staricu fizicki napali na groblju i ukrali zlatninu...

  • crazy mind 07.09.2018.

    stagalj sa inventarom je potpuno izgoril a vatrogasci su ga ugasili ??????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare