Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
18 komentara

'Sumnjamo na piromana, netko nam pali kuće, štale, stvari...'

Kako doznajemo, ovo je osmi požar od 2010. godine, te su do sada gorjele osim štagalja, šupa i kuće.  Mještani smatraju da je riječ o piromanu koji uzrokuje požare iz užitka

Foto: Foto:ZlatkoVrzan
18 komentara

U četvrtak u večernjim satima izbio je požar u međimurskom Držimurcu na drvenom štaglju u kojem su bili razni poljoprivredni strojevi, slama i ogrjevno drvo. Štagalj je sa svim stvarima unutra potpuno izgorio, a požar su u 22.45 sati ugasili vatrogasci JVP Čakovec te DVD-i okolnih mjesta.

Šteta je nekoliko stotina tisuća kuna. Danas se na požarištu okupilo oko 50-mještana uznemirenih učestalim požarima koji izbijaju u njihovom malom mjestu.

Kako doznajemo, ovo je osmi požar od 2010. godine, te su do sada gorjele osim štagalja, šupa i kuće.  Mještani smatraju da je riječ o piromanu koji uzrokuje požare iz užitka.

Na požarištu je i glasnogovornik PU međimurske Nenad Risek dao kratku izjavu kako bi umirio mještane. 

- Inspektori protupožarne službe PU  međimurske su očevidom utvrdili da su isključeni tehnički uzroci požara, ali da se ne može  isključiti ljudska radnja. U vezi tog događaja privedena je jedna osoba sa šireg područja općine Male Subotice  - rekao je glasnogovornik Risek. Za ostale požare koji su se dogodili u proteklih 8 godina, za njih 4 se vode kazneni postupci protiv 2 različite osobe, dok za ostale za sada nitko nije osumnjičen. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message