To je to što me zanima!

Sindikalisti: Babića uhitili jer žele diskreditirati našu borbu

Ozren Matijašević i Vilim Ribić sumnjaju da je uhićenje predsjednika Liječničkog sindikata Ivice Babića povezano sa sindikalnom borbom s aktualnom vlašću
Vidi originalni članak

Sindikalisti Ozren Matijašević i Vilim Ribić sumnjaju da je uhićenje predsjednika Liječničkog sindikata Ivice Babića povezano s njegovom žestokom sindikalnom borbom s aktualnom vlašću.

- Ne mogu se oteti dojmu da je rigidno postupanje policije prema Babiću vezano za djelovanje Hrvatskog liječničkog sindikata, s ciljem da se dodatno oteža sindikalno djelovanje u Hrvatskoj.To je pokušaj diskreditiranja čitave sindikalne scene, sindikata liječnika i doktora Babića. Ne, ne mogu reći od koga -  izjavio je Matijašević.

- Ako je nešto gospodin Babić radio protuzakonito, onda svi mi moramo doći pod udar zakona, nemam nikakve dvojbe oko toga, ali ja sam jako skeptičan, gospodin Babić je isturen sindikalac koji ulazi u žestoke konflikte s vlašću, a treba biti jako, jako oprezan da se ne radi o nekim pakovanju. To ćemo mi vrlo brzo saznati, pa ćemo razgovarati - rekao je Ribić za tportal.hr.

Babić je uhićen u četvrtak ujutro u Virovitici,navodno zbog sumnje da je na prijevaru dobio status ratnog vojnog invalida. Policajci iz PNUSKOK-a obavili su pretragu Babićeva stana i garaže u Ulici Ljudevita Gaja u Virovitici. 

Idi na 24sata

Komentari 155

  • bepo1991 31.01.2014.

    Ova vlast je obecala objavom registra otkrit laznjake- otkrila ih 19, obecali da nece rezat a nista drugo ni ne znaju, plan 21, nisu ispunili ni jedan a kamoli dvadeset. Demokracije u komunistickoj vlasti ima na papiru ali u praksi je malo drukcije. Evo primjera.

  • sslobod6 31.01.2014.

    Dakle sve se odavno zna, samo se argumenti čupaju po potrebi kad to nekome odgovara.E sad bi meni odgovarali i oni koj su to odavno znali a nisu reagirali.Naravno da smo tu di jesmo .Fuj!!!

  • user_140683 30.01.2014.

    Babić se skrivao iza sindikata i bio uvjeren da je na taj način nedodirljiv, a u stvari se brinuo samo za svoja prava i svoj đep.

Komentiraj...
Vidi sve komentare