To je to što me zanima!

Šumski dječak želi u divljinu, teško mu je živjeti u civilizaciji

Misteriozni Ray ne može se naviknuti na spavanje u krevetu, sapun, toplu vodu te na druge 'obične' stvari. Berlinskoj policiji ispričao je da je pet godina živio u šumi
Vidi originalni članak

Dječak (17), koji se prije nekoliko dana pojavio u Berlinu tvrdeći da je pet godina živio u šumi, teško se prilagođava životu u gradu. Misteriozni Ray ne može spavati na kreveti i želi se vratiti u divljinu gdje je živio s ocem. Osim kreveta, ne može se priviknuti i na sapun, toplu vodu te druge 'obične' stvari. Njemačka policija još uvijek pokušava utvrditi njegov identitet obzirom da im je rekao kako ga je otac zvao Ray te da se prezimena ne može sjetiti.

U njemačku prijestolnicu Ray je došao pomoću kompasa. Otac mu je poginuo prilikom pada u šumi, on ga je zakopao u plitkom grobu te odlučio potražiti pomoć. Slijedio je stalno smjera sjevera i tako došao do Berlina. Uz sebe je tada imao samo ruksak, vreću za spavanje i šator. 

U policijskoj postaji je na tečnom engleskom ispričao kako su on i otac otišli živjeti u šumu nakon što je njegova majka Doreen poginula u prometnoj nesreći.

Istražitelji će sada pokušati pronaći mjesto na kojem je Ray zakopao oca, a njegove otiske, uzorak, DNK-a te zubni karton poslali su Interpolu, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • LejdiSunshyne 06.10.2011.

    op op :D znaci kolko nas ima? da se dogovorimo,razradimo plan,jos se skupimo i put pod noge u neku ljepu sumu a? a? :))

  • gallileo 21.09.2011.

    decko je legenda ima srca vise od svih jel znate kolka je temperatura u sumi kod berlina po zimi ? ?

  • plutacha 20.09.2011.

    Society, you're a crazy breed. I hope you're not lonely, without me.

Komentiraj...
Vidi sve komentare