To je to što me zanima!

Super dadilja (15) spasila je dječaka iz gorućeg krevetića

Njemačka: Osim malog Finna (1) Jasmine je od vatre spasila i njegovu stariju braću. Odmah je o požaru obavijestila dječakove roditelje. Finn se u požaru nije ozlijedio
Vidi originalni članak

Nadine (27) i njezin suprug Marcel (31) iz Oberhäslich kraj Dresdena smatraju kako neće naći bolju dadilju od ove koju sada imaju. Jasmine (15) spasila je život njihovom sinčiću Finnu (1). Supružnici su jedne večeri otišli na festival vatrometa u obližnje mjesto. Dadilja Jasmine ostala je čuvati Finna i još dvojicu njihovih sinova, Colina (6) i Jonasa (5). Smjestila ih je na spavanje i zaspala na kauču u dnevnom boravku. Nadine i Marcel nisu ju željeli buditi kad su stigli kući. Sljedeće jutro Jonas se sjurio iz sobe u dnevni boravak i počeo vikati: Vatra, vatra! Jasmine je odmah potrčala u dječju sobu. Finnov krevetić bio je u plamenu. Zgrabila je bebu i njegovu braću i istrčala s njima iz sobe. 

- Jasmine nas je probudila i upozorila nas na požar. Bilo mi je lakše kada sam vidjela djecu uz nju. Otišli smo kod susjeda, a kako je požar izbio još ne znamo. Sumnjamo na instalacije ili je jedan od dječaka uzeo šibice i upaljač s kojim se igrao u sobi. Finn se nije ozlijedio, ali je bio u šoku - ispričala je za Bild majka Nadine. 

Maleni Finn trenutno je sa dadiljom Jasmine i njezinom obitelji na ljetovanju. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Lipov hlad_1 04.09.2011.

    i ova je temeljita.

  • corvis 28.07.2011.

    Klinac je pušio u krevetu, nezna čitati pa nezna da na kutiji piše da pušenje izaziva impotenciju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare