To je to što me zanima!

Supetar: Mladića (19) ubo u trbuh ispred zalogajnice

Dobrog K. (19) su prevezli u KBC Split i teško je ozlijeđen, no kako doznajemo nije u životnoj opasnosti. Mislav D. priveden je u istražni centar
Vidi originalni članak

Bračka je policija privela Mislava D. (24) iz Supetra zbog pokušaja ubojstva. Pod još nejasnim okolnostima u nedjelju u 2 sata sukobio se sa svojim sumještanim Dobrim K.(19) ispred u mjesnog fast fooda Casper. Potukli su se i pali na pod. Mislav je potegao nož i Dobrog ubo u trbuh. Ranjeni mladić je prevezen u  bračku ambulantu, gdje je navodno iz bijesa ozlijedio ruku razbivši staklo. Potom je prebačen u splitsku bolnicu i konstatirane su mu manje površinske ozljede trbuha te se oporavlja na Odjelu za abdominalnu kirurgiju.
Mislav je priveden u bračku policiju gdje mu je izmjereno nešto preko 1 promil alkohola u krvi. Bit će sproveden na daljnje saslušanje u Istražni centar Županijskog suda u Splitu uz kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva.
Ranjeni mladić bavi se borilačkim vješrinama i član je  Borilačkog kluba "Stivan" iz Sutivana. U posljednje vrijeme, kako doznajemo od Supetrana, poznat je po problematičnom ponašanju. Nedavno je nasrnuo na stariji bračni par iz Supetra s kojima se sudario.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • stari mudrac 13.06.2010.

    jak sportaš : u 2 sata noću, pijan traži da ga netko pikne.

  • NITKO BITAN 13.06.2010.

    Koja ironija - zove se Dobar.

  • Nevenem 13.06.2010.

    sad kad Dobri izađe iz bolnice i napravi nered (koji je za očekivati jer je problematičnog ponašanja) i nedaj Bože ubije ovog drugog zbog osvete, svi će reći kako je bio miran momak, dobar, miran... treba ga odmah sad izpendrekat i uništiti želju za osvetom jer sigurno nije razbio staklo čisto onako, a ovog koji misli da je ok bosti ljude noževima zatvoriti na 15 godina da razmisli što je zamalo napravio. Prevencija, ljudi, a ne reakcija... tako treba djelovati

Komentiraj...
Vidi sve komentare