To je to što me zanima!

Suprug joj podnio ostavku: Mirjana sjajno raspoložena

Božo Biškupić fotografirao je govornike, a najviše snimki 'potrošio' je na prema svemu sudeći budućoj ministrici bez portfelja Bianci Matković
Vidi originalni članak

Mirjana, supruga Ive Sanadera, glasno je pjevala novu HDZ-ovu himnu. Dobro raspoložena cijelo vrijeme je pljeskala. Usred sabora Mirjana Sanader i Marina Matulović Dropulić izašle su zajedno na WC. Mirjana ipak nije bila raspoložena za izjave te se brzo vratila na svoje mjesto. Božo Biškupić fotografirao je cijelo vrijeme govornike, a najviše snimki 'potrošio' je na prema svemu sudeći budućoj ministrici bez portfelja Bianci Matković. Davor Šuker na kratko je spustio glavu i zadrijemao, a njihov donedavni vođa u jednom trenutku kopao je nos. Mandatarka Jadranka Kosor i Sanaderova uzdanica Bianca Matković, koja je obula salonke od zmijske kože, imale su problema sa svojim haljinama koje su uporno povlačile prema gore. HDZ-ovke su ih odlučno spuštale prema koljenima.  Ivan Šuker i Luka Bebić su se rasplakali, a Jadranka Kosor je jedva suzprezala suze dok je držala govor.

SANADER IPAK ZA PREDSJEDNIKA?
Mnogi vjeruju kako će se Sanader ipak kandidirati za predsjednika. Na sumnje nagoni i Hebrangov rok za sistematski liječnički pregled koji bi trebao biti okončan do kraja kolovoza.

ŠEKS SE POSVAĐAO SA SANADEROM?
Po kuloarima se mogu čuti priče prema kojime je stranka, čiji je stvarno najjači čovjek Vladimir Šeks, rekla "zbogom" Sanaderu. Navodno je do sukoba između Sanadera i vrha stranke došlo nedavno, i to oko pitanja njegove kandidature za Predsjednika Republike. Vrh HDZ-a navodno je smatrao kako se Sanader želi elegantno izvući iz teške situacije u koju je doveo državu, pa mu to nisu htjeli omogućiti. Jedan dio Sanaderovih protivnika - glasi jedan trač - okupljao se oko Ivana Šukera, koji ima problema s proračunom.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • lorens 05.07.2009.

    Svaki njihov skup trebalo bi pamtiti ali ne po godišnjicama već po dugovima i aferama.Od krađa mirovina pa do ovoga sa aferom kamionima.Prekrasan album.I na Siciliji bi im zavidjeli.

  • annnna 04.07.2009.

    neznam zašto po forumima kruži priča da ima homoseksualne uradke,ali toga ako je istina se mora najmanje sramiti...ima on večih minusa,krađa,lopovluk a ima togaaaaaaaaaa

  • crespo1607 04.07.2009.

    skup lopova i kriminalaca.......toliko ih i na siciliji nema koliko ih ima samo HDZ!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare