To je to što me zanima!

Suprug svojoj mladoj ženi (15) iščupao nokte i komade mesa

Mlada Sahar Gul (15) bila je izložena teškom mučenju jer se nije htjela prostituirati. Muž joj je kidao kliještima kožu. Njegova obitelj je uhićena, no on je uspio pobjeći
Vidi originalni članak

Sahar Gul, 15-godišnja Afganistanka iz sjeverne provincije Baglan, udala se za 30-godišnjaka prije sedam mjeseci. Nije se htjela baviti prostitucijom pa ju je suprug zatvorio u podrum i izgladnjivao je, čupao joj nokte i kosu te joj kliještima otkidao komade mesa, piše CNN.

Afganistanska policija ju je na kraju ipak uspjela spasiti nakon što su djevojčini roditelji prijavili njezin nestanak. Tijekom spašavanja uhićeni su članovi suprugove obitelji, u čijoj je kući djevojka bila zarobljena, no suprug je uspio pobjeći. Sahar je odmah hospitalizirana, a policija je s ispitivanjem o okolnostima mučenja čekala dok se potpuno ne oporavi.

Direktorica baglanskog ureda za ženska prava Rahima Zarifi, koja je upoznala Sahar, kaže da je djevojka bila u vrlo lošem zdravstvenom stanju. Ističe da ovaj slučaj govori o lošem položaju žena u nekim dijelovima Afganistana, unatoč određenom napretku nakon pada talibana. Afganistanska nezavisna komisija za ljudska prava (AIHRC) prošle je godine zabilježila 2700 slučajeva nasilja nad ženama, a samo u drugom tromjesečju ove godine 1026.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • LejdiSunshyne 31.12.2011.

    jezi mi se svaka jebena dlaka na tijelu,trnci mi prolaze i po obrvama.....jebemti sta je ova mala cvrsto prozivjela a ja kobila od 20god se ne usudim otic zubaru....booozeeeee ufff uzas strasno grozno

  • SASHA_2 29.12.2011.

    ovo je strasno za cuti a jos gore i dozivjeti,ovakvih monstuma ima svugdje po svijetu!

  • zelot 29.12.2011.

    Pitam se samo tko joj je odabrao tog monstruma za muža, roditelji ili ona sama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare