To je to što me zanima!

Supruga napadača iz Pariza: 'Nemojte se predati, ubijajte!'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hayat Boumeddien, supruga napadača iz košer dućana, smatra se trenutačno najtraženijom ženom u Francuskoj, a vlasti vjeruju da je na snimci upravo ona
Vidi originalni članak

Žena koja se pojavljuje u posljednjem ISIL-ovom videu pod nazivom "Raznesite Francusku 2" mogla bi biti Hayat Boumeddien, supruga islamista Amedyja Coulibalyja , napadača koji je u prodavaonici košer hrane u Parizu ubio četvero svojih talaca.

Na snimci koju je u utorak objavio ISIL vide se maskirani džihadisti koji slave siječanjske napade u Parizu i pozivaju muslimane na izvođenje novih terorističkih napada u Francuskoj, javlja Daily Mail .

- Nemojte odustati, ne odlažite oružje. Ne predajte se, ubijajte, imate više od četiri milijuna meta! - kaže terorist u videu.

Francuske vlasti vjeruju da bi maskirana žena s oružjem koja se pojavljuje na snimci mogla biti upravo Hayat. Zbog utvrđivanja identiteta žene sa snimke pokrenuta je istraga. Hayat Boumeddien smatra se trenutačno najtraženijom ženom u Francuskoj.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 121

  • 06.02.2015.

    Treba zatvoriti granice svima sa istoka, bar na neko vrijeme. Ljudi općenito previše putuju, bauljaju po svijetu, šire egzotične bolesti.

  • zadomihrvatsku 06.02.2015.

    hahaha kako su vam mediji isprali mozak i utjerali mržnju i strah u kosti,nemogu zamislit da još neshvaćate cijelu bit ISIL-a ??!?!?!

  • zadomihrvatsku 06.02.2015.

    hahahah ,komedija dobri su ovo ameri sve zamislili i ove fotošutinge ,fora su im ta odjela ko u filmovima:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare