To je to što me zanima!

Susjed i rođaci ubili hicima iz pištolja oca i njegova 4 sina

Ercole Vangeli (42) je sam došao u policiju i priznao ubojstvo. Rekao je kako oca i sinove ubio zbog zemlje i svađa. Policija sumnja da su mu pomagala tri rođaka
Vidi originalni članak

Oca Domenica Fontana (61) i njegova četiri sina Pasqualea (37), Pietra (36), Emilia (32) i Giovannia (19) ubili su u ponedjeljak oko 17 sati u talijanskoj pokrajini Kalabriji. Policija sumnja kako su ih pucnjevima iz pištolja ubili njihov susjed Ercole Vangeli (42) i njegova tri rođaka, piše Corriere della Sera. Ubijeni muškarci su bili pastiri i poljoprivrednici. Trupla ubijenog oca i dva sina su našli na imanju, dok su tijela druge dvije žrtve bile van njihova imanja. Ubijeni Domenico, Emilio i Pasquale policiji su bili poznati otprije jer su se bavili uzgojem indijske konoplje. 

Ercole Vangeli se sam predao policiji te je rekao da je sam ubio muškarce zbog zemlje i starih nesuglasica. Policija je ipak posumnjala da je imao pomagače pa je uhitila tri njegova rođaka. 

U blizini mjesta ubojstva bila je i žena Domenica Fontane. Ona je rekla kako je obavljala poljoprivredne poslove i nije vidjela ništa. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • SMART197 28.12.2010.

    Pazi ovo KALABRIJA!!!!!!Znam dobro jer sam upoznao neke sa kalabrije,u svakom slučaju izbjegavati na 10000km!!!!Možeš si mislit kako završiš kad nekoga zajebeš na kalabriji!!!!

  • user_32967 28.12.2010.

    "Destinaton unknown (Calabria)"

Komentiraj...
Vidi sve komentare