To je to što me zanima!

'Susjedi iz pakla' svojim svađama teroriziraju ulicu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Susjedi Marinići i Tomići iz Gornje Vrbe otišli su korak dalje u svađama. Jedni drugima podmeću prometne nesreće, a i fizički se obračunavaju...
Vidi originalni članak

Pune tri godine traje 'rat' dvije obitelji iz Gornje Vrbe kraj Slavonskog Broda. Tomići i Marinići svakodnevno si umjesto 'Dobar dan!' upute po koju psovku. Nije im potreban poseban razlog da se posvađaju. Ni to im nije dovoljno pa su posegnuli i izazivanju prometnih nesreća koje su, srećom, protekle samo s materijalnom štetom. Osim toga, počeli su se i fizički obračunavati.
- Prije mjesec dana krenuli smo na kontrolni pregled s bebom. Kad smo izašli na glavnu cestu, za nama je krenuo susjed Ivica Marinić (40). Ne znam zbog čega nas je pratio, ali stalno je bio iza nas. Uskoro nas je obišao i počeo kočiti kako bismo udarili u njega. Suprug ga je izbjegavao. Na semaforu smo skrenuli lijevo, ali nas je pretekao i ispriječio se ispred nas. Došao je do mojih vrata, otvorio ih i uzeo mi bebu iz ruku te ju bacio na tlo, a mene počeo tući. Suprug me pokušao obraniti, ali ga je ugrizao za prste i gurnuo mu prst u oko - ispričala je svoju verziju Ivana Tomić (29), majka četvero djece.
Ivica Marinić odlučno pobija navode susjeda i kaže da to nije istina. Njega su pratili dok je išao po svojeg šogora.
- Kad smo skrenuli na semaforu prestigao sam ih i stao. Htio sam ga pitati zašto mi pokazuje srednjak. Izašao je iz auta s palicom i krenuo prema meni. Htio sam pobjeći u auto, ali sam shvatio da će me udariti po leđima. Okrenuo sam se. Pružio je ruku prema meni i zagrizao sam mu prste. Dohvatili smo se i pali na tlo. Odjednom me nešto udarilo u glavu. Pogledao sam i vidio susjedu kako me udara nogom u čelo. U jednoj je ruci držala dijete, a u drugoj pištolj - rekao je Ivica Marinić, koji je inače i krizmani kum mlađem Tomićevu sinu.
Teško narušeni međususjedski odnosi rezultiraju stalnim pozivanjem policije, no do sada se ništa nije promijenilo. Susjedi Marinića i Tomića kažu da je život u ulici zbog njihovih svađa postao nesnošljiv.

ZBOG NJIHOVIH SVAĐA SUSJEDI ČESTO SELE IZ ULICE
Ivica Marinić prodao je kuću i odselio se iz Gornje Vrbe jer više nije mogao trpjeti svađe sa susjedima. Kaže da je prodajom izgubio 70.000 eura.

OBJE OBITELJI IMAJU KAMERE I SNIMAJU SVAĐE
1) Vrijeđanje i udaranje u automobil
2) Susjedi se često obračunavaju ispred kuće
3) Pokazivanje stražnjice gotovo je svakodnevni ritual
4) Čim se netko od članova obitelji pojavi na ulici, druga obitelj 'napada’

Idi na 24sata

Komentari 84

  • shizika 25.02.2010.

    \" Podmetaju\" ?!?

  • croluka 25.02.2010.

    Kako bolestan moraš bit da pratiš nekog s autom. Zatvor u umobolnicu je jedino rješenje, pa kad provede par mjeseci sa poremećenim tipovima vidjet će koliko je s...n u mozak.

  • krizbaher 25.02.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare