To je to što me zanima!

Susjedi odahnuli: Zapečatili su smartshop s osvježivačima

Zbog prijava stanara i ugostitelja, sanitarni inspektor u pratnji policije i službeno je stavio pečat na radnju u kojoj se, kako doznajemo, prodavao i osvježivač Galaxy
Vidi originalni članak

Ajde hvala Bogu da su ga zatvorili, valjda će se sada sva ta dječurlija koja nas je posljednja dva mjeseca terorizirala i radila nered maknuti odavde, kaže djelatnica jedne radnje u neposrednoj blizini smart shopa Galaxy iza zagrebačke pizzerije Baschiera na Horvaćanskoj.

Zbog višemjesečnih prijava stanara i ugostitelja, sanitarni inspektor Ministarstva zdravlja u pratnji policije i službeno je stavio pečat na radnju u kojoj se, kako doznajemo, prodavao i osvježivač prostora Galaxy. Među djecom je postao pravi hit, jer, pomiješan s duhanom ima isti učinak kao marihuana, a legalan je i košta svega 10- ak kuna.

Akciju je inicirala policija zbog brojnih dojava ogorčenih stanara i ugostitelja, a kako smo doznali, u njoj je sudjelovalo i Ministarstvo zdravlja, rada, porezni inspektori, te carina. Kako smo doznali, pronašli su neke tvari i poslali na vještačenje kako bi utvrdili sadrže li supstance sa popisa zabranjenih tvari.

- To vam nije bilo za živjeti. Klinci od 12, 13, 15 godina skupljali bi se ovdje, a nakon što su se napušili toga, sa terase bi pljuvali po ljudima i krali po dućanima - pojadala se jedna stanarka. Podsjetimo, prije četiri mjeseca od konzumiranja Galaxyja umro je dječak od 15 godina. Spomenutu mješavinu kupio je u smartshopu u zagrebačkoj Petrinjskoj ulici, a našli su ga mrtvog u haustoru zgrade u kojoj se smartshop nalazio.

Idi na 24sata

Komentari 130

  • KineskiDućan 13.06.2015.

    Ne valja cesta, postavi ogranicenje, nelegalna gradnja (preuska ulica), napravi jednosmjernu, baba s tankim zivcima, zatvori kafić, poplava zbog oborinskih voda, zabrani kiši da pada..........da poradite na prevenciji i odgoju? zašto gledamo pijane tinejđere ispred nočnih klubova, curice kako povraćaju od alkohola, dok istovremeno vidimo druge koji pod slobodnim satom u parku čitaju skripte i materijale za ispite narednih dana? Nekim roditeljima kapa do poda, a nekima zabranit ustavom da budu roditelji.........

  • pijevac 11.06.2015.

    koliko treba da dođe iz riti u glavu i to na inzistiranje građana???

  • NenadCerin 11.06.2015.

    Sto se treba desiti da s, nakon uocavanja problema, takve stvari (galaxy u ovom slucaju)momentalno povuku ili zabrane? Treba li dodatnih smrti, kradja ili prosvjedi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare