To je to što me zanima!

Susjedi potreseni ubojstvom u Krku: 'Vlasnik kuće pronašao je tijelo, nešto se čudno tu zbivalo'

Nesretnu ženu susjedi nisu vidjeli nekoliko dana, rolete u stanu su bile spuštene, a tijekom vikenda su čuli viku. Njezinog supruga vidjeli su kako hoda oko auta i sa sebe skida i na tlo baca odjeću
Vidi originalni članak

Ubojstvo strane državljanke potreslo je Krk. Tijelo žene nađeno je u stanu u ulici Mali Kartec, na kućnom broju 57, a navodno se radi o ruskoj državljanki koja je živjela u Njemačkoj. 

Prema svemu sudeći, susjedi su se zabrinuli kada su primijetili da su rolete stane spuštene danima, a tijekom vikenda je ondje bilo i vike. Za Novi list su ispričali kako se u noći sa subote na nedjelju čula glasna svađa. 

UBIJENA STRANA DRŽAVLJANKA Stravično ubojstvo žene u Krku: Zadavio ju je suprug, tri dana bio je s njenim tijelom u stanu?

Idućeg dana vidjeli su supruga nesretne žene kako hoda oko svog automobila. Sa sebe je skidao odjeću i bacao ju na pod. 

- Čovjek, inače krupnije građen, djelovao je rastrojeno. Vrtio se oko automobila i na tlo bacao čarape - ispričao je jedan od susjeda za Novi list i dodao kako je čovjek besciljno hodao dvorištem gol do pasa. 

POTVRDIO VRHOVNI SUD Britancu za ubojstvo i pokušaj ubojstva na Zrću krajem 2018. kazna od 24 godine zatvora

- Čuli smo da je vlasnik ostatka kuće, inače građevinski poduzetnik porijeklom iz Slavonije, došao u susjedni stan i, nakon što je valjda i sam shvatio da se u stanu nešto čudno događa, odvažio ući u susjedni, gdje je zatekao beživotno tijelo nesretne žene - ispričao je susjed. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • **Kamocemo* 29.07.2021.

    KamoĆemoNin = KLON...............kradja i upotreba nickova, koji podsijecaju na legendarne komentatore ovog foruma !!....zasto se to nekim bolesnicima dozvoljava ??.................... ADMINE ::::...provjeri datum prijave !!!

  • intellectus 28.07.2021.

    Ja ga neću "uzeti", to smeće mi ne treba.

  • Aktivirani Korisnik 28.07.2021.

    Dok se ministar i policija bave drugim stvarima, dogadjaju se ove stvari..... Ostavka celnih ljudi odmah!

Komentiraj...
Vidi sve komentare