To je to što me zanima!

Susjedi u šoku: 'Volio je raditi na autima, tužna je to sudbina'

PRIGNJEČIO GA AUTO Muškarac je popravljao vozilo koje je bilo na drvenim gredama. Popustile su i auto je pao na njega. Susedgradom vlada tuga...
Vidi originalni članak

On je uvijek bio na mostu pred kućom i popravljao aute. Nije mehaničar, ali je to volio raditi. I sad ćete vidjeti barem dva vozila pred kućom. Baš tužna sudbina, promumljao je susjed muškarca (42) koji je u petak preminuo nakon što ga je u zagrebačkoj ulici Medpotoki prignječio automobil koji je popravljao.

U petak vatrogasne sirene i svjetla hitnih službi, jučer jedan lampion na mjestu velike tragedije. I mukla tišina. U Susedgradu u dvorištu ispred garaže muškarac je popravljao srebrnkasti Alfa Romeo zadarskih registracija. Automobil je stajao na prilazu bez prednjih kotača, postavljen na drvenim gredama, piše u izvješću zagrebačke policije. U jednom trenutku, iz još neutvrđenog razloga, a dok je muškarac ležao pod vozilom, ono je palo. Muškarac je istog trenutka smrtno stradao. Policija otkriva kako je tijelo prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu. Na terenu su, osim policajaca, bili i vatrogasci te Hitna pomoć.

TRAGEDIJA U ZAGREBU Muškarac poginuo pod autom: Policija objavila detalje nesreće

- Čuo sam vatrogasne sirene i primijetio treperava svjetla, a potom su vatrogasci zatvorili ulicu. Sve se zbilo jako brzo, cesta je bila zatvorena oko pola sata, vozači su obilazili Medpotoke okolnim putem. Susjedi su se okupili na ulici da vide što se dogodilo - prepričava susjed kobni scenarij iz noći na subotu koji će mu se, kaže, urezati u pamćenje.

- Bilo je troje vatrogasnih kola. Vatrogasci su dizalicom i ‘balonom’ podizali auto koji je prignječio muškarca. Sve je to kratko trajalo, ali je nažalost preminuo - kaže susjed. Dodaje kako je muškarac oduvijek s obitelji živio u toj ulici. Pripada starosjedilačkoj obitelji koja već generacijama živi u Susedgradu, a tamo je, po pričanjima susjeda, i odgojio dva sina.

Policija je zaprimila dojavu o nesreći oko 18.30 sati, a kažu kako je na terenu bilo deset vatrogasaca koji su promptno reagirali s tri vatrogasna vozila. Susjedi kažu kako njihova ulica, ali i cijeli kvart slove za vrlo mirno mjesto. Ne pamte slične tragedije.

UŽAS U GAJNICAMA Nesreća u Zagrebu: Auto pao s dizalice, prikliještio muškarca koji je na mjestu preminuo...

- A svi smo mi barem jednom popravljali auto. Velika tragedija - tužno zaključuje susjed.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • papi1029 21.12.2020.

    Dajte molim vas, ja sam prva susjeda poginulom. Niti je radio na crno, niti je popravljajuci tuđe aute zaradivao za hruh. Kupio je krntiju i za svoj gušt i hobi kopao i popravljao. Ovo je velika tragedija i da ti se sledi krv u žilama. Nemojte suditi da vam nebi bilo suđeno... kao sto je susjed rekao; svi smo mi jednom bili ispod auta.... rađe prešutite nego komentirati tako bezobrazno ovakvu tragediju. RIP 🥺

  • ivka sincic 20.12.2020.

    O pokojnima sve najljepse.Zasto radite neki posao za koji niti ste stručno osposobljeni,a0 niti imate uvjete,i na zalost dogodi se to sto se dogodilo.Jedno je nesto voljeti,a drugo je od tog rada ziviti i prehranjivati se.Svako malo,izgorila0 mu radiona,nije bio strucan,ostao bez noge poklopilo ga auto,itd.PPocivao u miru.

  • kritičar1 20.12.2020.

    neznam tko si,ali ovo nije ni vrijeme ni mjesto za tvoj komentar.ako baš hoćeš nema večih fušera,mutikaša i utajivača od mehaničara.daj si uzmi ogledalo.a ako nisi mehaničar,onda ne ser_.

Komentiraj...
Vidi sve komentare