News

Komentari 28

Susjedi u šoku: 'Volio je raditi na autima, tužna je to sudbina'

Susjedi u šoku: 'Volio je raditi na autima, tužna je to sudbina'

PRIGNJEČIO GA AUTO Muškarac je popravljao vozilo koje je bilo na drvenim gredama. Popustile su i auto je pao na njega. Susedgradom vlada tuga...

On je uvijek bio na mostu pred kućom i popravljao aute. Nije mehaničar, ali je to volio raditi. I sad ćete vidjeti barem dva vozila pred kućom. Baš tužna sudbina, promumljao je susjed muškarca (42) koji je u petak preminuo nakon što ga je u zagrebačkoj ulici Medpotoki prignječio automobil koji je popravljao.

Zagreb: Na muškarca pao automobil s dizalice i usmrtio ga

U petak vatrogasne sirene i svjetla hitnih službi, jučer jedan lampion na mjestu velike tragedije. I mukla tišina. U Susedgradu u dvorištu ispred garaže muškarac je popravljao srebrnkasti Alfa Romeo zadarskih registracija. Automobil je stajao na prilazu bez prednjih kotača, postavljen na drvenim gredama, piše u izvješću zagrebačke policije. U jednom trenutku, iz još neutvrđenog razloga, a dok je muškarac ležao pod vozilom, ono je palo. Muškarac je istog trenutka smrtno stradao. Policija otkriva kako je tijelo prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu. Na terenu su, osim policajaca, bili i vatrogasci te Hitna pomoć.

- Čuo sam vatrogasne sirene i primijetio treperava svjetla, a potom su vatrogasci zatvorili ulicu. Sve se zbilo jako brzo, cesta je bila zatvorena oko pola sata, vozači su obilazili Medpotoke okolnim putem. Susjedi su se okupili na ulici da vide što se dogodilo - prepričava susjed kobni scenarij iz noći na subotu koji će mu se, kaže, urezati u pamćenje.

Zagreb: Mehaničar poginuo nakon što je na njega s dizalice pao automobil

- Bilo je troje vatrogasnih kola. Vatrogasci su dizalicom i ‘balonom’ podizali auto koji je prignječio muškarca. Sve je to kratko trajalo, ali je nažalost preminuo - kaže susjed. Dodaje kako je muškarac oduvijek s obitelji živio u toj ulici. Pripada starosjedilačkoj obitelji koja već generacijama živi u Susedgradu, a tamo je, po pričanjima susjeda, i odgojio dva sina.

Policija je zaprimila dojavu o nesreći oko 18.30 sati, a kažu kako je na terenu bilo deset vatrogasaca koji su promptno reagirali s tri vatrogasna vozila. Susjedi kažu kako njihova ulica, ali i cijeli kvart slove za vrlo mirno mjesto. Ne pamte slične tragedije.

- A svi smo mi barem jednom popravljali auto. Velika tragedija - tužno zaključuje susjed.

Najčitaniji članci