To je to što me zanima!

Susjedima rekli da zakopavaju svinju, a zapravo skrivali zločin

STRAVA U SRBIJI: Ubijeni Srećko je bio nasilnik koji je godinama tukao i maltretirao suprugu i obojicu sinova. Stariji sin Aleksandar mu je pucao u sljepoočnicu dok je spavao
Vidi originalni članak

Aleksandar Ljubenović koji danas ima 24 godine je nepravomoćno osuđen na sudu u Požarevcu na osam godina zatvora. Osuđen je za ubojstvo oca Srećka Ljubenovića (38).

Oca je ubio u svibnju 2013. godine, a u skrivanju tijela i prikrivanju zločina je sudjelovala i cijela obitelj. Tijekom suđenja je utvrđeno da je Aleksandar u trenutku ubojstva bio smanjeno uračunljiv. Prijetila mu je kazna zatvora do 15 godina, ali je osuđen na osam zbog olakotnih okolnosti.

Ubijeni Srećko je bio nasilnik koji je godinama tukao i maltretirao suprugu i obojicu sinova. Također, Aleksandar je bio mlađi punoljetnik kada je počinio zločin.

Aleksandar je na saslušanju sve priznao. Rekao je da se vratio iz grada i saznao da je otac opet maltretirao majku. Od mlađeg brata je uzeo pištolj kojeg je ovaj nabavio od prijatelja. Aleksandar je otišao na kat i pucao ocu u sljepoočnicu dok je ovaj spavao. Majka i on su tijelo zamotali i odnijeli u prtljažnik Mercedesa.

Drugi dan su u pomoć pozvali dva susjeda koji su rekli da zakopavaju zaraženu svinju te su mrtvo tijelo zakopali na njivi koja je u vlasništvu obitelji. Supruga je godinama tvrdila da je Srećko otišao raditi van zemlje.

Kad je otkriveno da je on ubijen, prvo se posumnjalo na suprugu. Ona je na saslušanju rekla da je Srećka ubio Aleksandar, piše Kurir.  

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Mirjanaa 20.12.2018.

    Svinja od majke ona ih je i potakla na to da se osvete ocu jer vjerojatno ju je tukao a mozda tukao i sa razlogom ..i umisto da kaze da je sama to odradila ona lipo sinu podvali tj oda ga ..pff kobila

  • empatija 19.12.2018.

    Dečka je trebal9 proglasiti nevinim i pružiti mu psihološku pomoć

  • Sotir_1 19.12.2018.

    Napravio ga sa 14 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare