To je to što me zanima!

Suspendirali Ćorića jer je novinarke nazvao kurvama

Zastupnik HSP-a u Gradskoj skupštini i savjetnik šefa Uprave Zagrebačkog holdinga je novinarke te članicu Uprave Holdinga nazvao kurvama
Vidi originalni članak

Predsjednik Uprave Zagrebačkoga holdinga Ivo Čović donio je odluku da se Stipo Ćorić privremeno udalji s posla dok se ne provede i okonča postupak utvrđivanja njegove odgovornosti sukladno Zakonu o radu, priopćio je u ponedjeljak glasnogovornik Zagrebačkog holdinga Dušan Viro.
Zastupnik HSP-a u zagrebačkoj Gradskoj skupštini i savjetnik predsjednika Uprave Zagrebačkog holdinga Stipo Ćorić je 26. rujna na hodnicima Skupštine novinarke i članicu Uprave Zagrebačkog holdinga nazvao 'četničkim kurvama' i prostitutkama. Kasnije se novinarkama ispričao kazavši da je uvrede izrekao u afektu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • justicia 03.10.2008.

    UF, što si brz!!! Al ipak ovaj Rukmini ?????????

  • justicia 03.10.2008.

    Baš mi je fora što svi imamo dvadesetak "loših", a Rukmini nema nijednog. Još mi je veća fora što mu je to novi nick i što je tekst maknut expresno, da nebi bilo više komentara. Vjerovatno niti ovo neće nitko pročitati jer će me admin obrisati. ( možda ne vidi).

  • Rukmini 30.09.2008.

    Vrijeme je da netko tuži novinare zbog maltretiranja, davanja odgovora na odgovor, odgovaranja na odgovor osobe postavljene odgovorom, optuživanja ljudi kroz medije bez pravomoćne sudske presude. Novinari trebaju odgovarati zbog pristiska i maltretiranja policije i pravosuđa i ugrožavanja objektivnosti i odavanja podataka iz istrage, te time ugrožavanja istrage. Vrijeme je da netko tuži novinare za uhođenje i neovlašteno snimanje. Stoga, vrijednost spora između g. S. Ćorića je 100.000,00 kn za tužbu i protutužbu. A nas obične građane zanima tko je to ugoržen nasiljem, jerbo ja nisam, živim skromno, radim svoj posao, nikoga ne zaveslavam, ne družim se s delikventima i kriminalcima i ne zanima me nikakvo nasilje. Od nasilja su ugoroženi samo oni koji u nasilju sudjeluju i zaslužuju da im se nasiljem vrati. Vratite dostojnost novinarstvu, a nas građane oslobodite od priča o Anti i Simoni Gotovac, o nekim profesorima koji nisu još pravomoćno ni kažnjeni i pitanje je hoće li biti. Glupost

Komentiraj...
Vidi sve komentare