To je to što me zanima!

Sutkinja ispitala napadače na rukometaša i pustila ih

Sutkinja u Bjelovaru je ispitala dvojicu osumnjičenih 17-godišnjaka i nakon toga ih pustila. Pretučeni Bojan Crnojević je u bolnici
Vidi originalni članak

U ponedjeljak nekoliko minuta prije 20 sati dežurna istražna sutkinja Županijskog suda u Bjelovaru Dajana Valentić Barbarić, pustila je dvojicu 17-godišnjih mladića na slobodu nakon što su dali svoje iskaze. Bjelovarski su policajci osumnjičene mladiće na sud doveli oko 18 sati nakon kriminalističke obrade, pod sumnjom da su oni u nedjelju u 1,50 sati u središtu Bjelovara pretukli Bojana Crnojevića (23).
- Ničim nisam izazvao napadače osim što sam zapjevušio na melodiju zvona prijateljičinog mobitela, a što je zasmetalo mladiće koji su išli ispred nas - rekao je Bojan. Jedan napadač udario ga je šakom, a Bojan je pao na pod. Tamo su ga nastavili tući. Rukometaš je trenutno na liječenju u KBC Dubrava.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ksena103 19.04.2010.

    drug tito mene više zanima čija su to djeca kad su već vani

  • Jura313 19.04.2010.

    ..zbog ovih komentara da je pretučen zbog cajkine razumijem zakaj vam smeta kaj se sluša folk u Hrvatskoj....iz vlastitog iskustva znam da mladež sluša cajke, ali kad im pustite ovakve naše hrvatske domoljubne pjesme u njima se teko onda javlja ponos i neki osjećaj ljubavi prema domovini...cijeli klub li kafić se digne na noge kad se čuje ovakva pjesma jer to je nekaj posebno....nemojmo mrziti srpsku glazbu zato jer dolazi iz srbije...glazba nema veze sa prošlošću i domovinskim ratom..i moj otac je bio branitelj i ponosim se time...ponosim se domovinskoim ratom i pioštujem hrvatske branitelje i moja obitelj obilježava dan pobjede i sjećanja na poginule....glazba nema veze sa prošlošću nek svaki sluša kaj želi...

  • troyan 19.04.2010.

    \"Ajde, decki, gledajte, nije lijepo namlatiti nekoga tako, ja sam sutkinja i ja sam u pravu, ajde znam da niste namjerno i niste htjeli, a i prvi put vam je pa onda dobro, sad cu vam oprostiti, ali ako opet nalupate nekoga ili ga ubijete...e onda je 500 kuna kazne, nema samnom zaje...\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare