To je to što me zanima!

Sutkinju su prisilno priveli na sud zbog neočišćenog snijega

Jadranka Kurbel priznala je da se na prvi poziv nije odazvala zbog dežurstva na Županijskom sudu u Vukovaru, ali sada je imala poziv i namjeravala je doći
Vidi originalni članak

Policajci su u četvrtak ujutro došli u dom sutkinje Županijskog suda u Vukovaru, Jadranke Kurbel, kako bi ju prisilno priveli sucu za prekršaje u Osijeku zbog neočišćenog snijega. 

Sutkinja je za Glas Slavonije rekla kako ima poziv za sud na koji se mislila uredno odazvati pa joj nije bila jasna policija na vratima, te smatra da se građane ne bi trebalo prisilno privoditi ako imaju uredan poziv za dolazak na sud. Priznala je da se nije odazvala prvom pozivu, ali objasnila je da je u to vrijeme bila na dežurstvu u Vukovaru, a u to se vrijeme ne vraća u Osijek gdje živi.

Nakon što je policijskim službenicima pokazala poziv i uvjerila ih da nema namjeru ne pojaviti se, na sud je došla svojom voljom. Ipak, iako su prihvatili da sama dođe do Suda, policajci su je dočekali ispred i otpratili do suca.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • dragoSG 23.03.2013.

    evo našta oni troše sredstva.

  • SenadDedić 23.03.2013.

    mogla si platiti 1000 kn sat i ja bi došao da očistim , možda je cijena previsoka al tolko i odvjetnici naplačuju usluge bez računa i pdv

  • ivicahdz 22.03.2013.

    Hoće da pokažu kako je zakon za sve isti i kako pravna država funkcionira a kada su milionske prevare u pi tanju i to dokazane onda se samo da ostavka i nikome ništa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare