To je to što me zanima!

Sutkinju udario šakom u glavu zbog međe u šumi

S. Foglec (46) je s leđa prišao sutkinji i udario je šakom u glavu. Kasnije je rekao da se sutkinja saplela u kupine u šumi, pala i tako se ozlijedila
Vidi originalni članak

Predsjednica Općinskog suda u Vrbovcu, Zinka Bulka, u srijedu je oko 14 sati u šumi Mokrica u Rakovcu kraj Vrbovca pokušavala utvrditi među u sporu između Stjepana Fogleca (46) i veterinara Ivice Dobrice.
Foglec nije bio zadovoljan utvrđenom međom pa je s leđa prišao sutkinji i udario je šakom u glavu. Ona je pala i lakše se ozlijedila. Kako neslužbeno doznajemo, Foglec, bivši branitelj i vojni službenik u vojarni u Dugom Selu, dobro je poznat policiji. U listopadu 2000. posvađao se s vlasnikom Oaze 2 u Vrbovcu, Stjepanom G. (49), i bacio dvije ručne bombe na noćni klub. Teško je ozlijedio vlasnika, lakše troje gostiju i dobio kaznenu prijavu za pokušaj teškog ubojstva.
Tri godine kasnije izazvao je prometnu nesreću u kojoj je teško ozlijeđen, a poginuo je Josip Dujmić. Majci je rekao da je sutkinja zapela u kupine u šumi, pala i tako se ozlijedila.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare