To je to što me zanima!

Sutra će snijega biti i na moru!

Snijega će biti najviše u gorju. Pahulje će doći i do sjevernog i srednjeg Jadrana. Za Kvarner je upaljen crveni alarm zbog juga koji će okretati na olujnu i orkansku buru, očekuju se udari i do 160 km/h
Vidi originalni članak

Oblačno i osjetno hladnije. Povremeno oborine, na kopnu susnježica i snijeg uz stvaranje snježnog pokrivača posebice u gorju. Zapuhat će umjeren do jak sjeverni i sjeveroistočni, u Slavoniji i Baranji i sjeverozapadni vjetar, objavio je prognozu za sutra Državni hidrometeorološki zavod. 

Za Kvarner su označili crveni alarm zbog vjetra.

Jugo će okretati na olujnu i orkansku buru, očekuju se udari i do 160 kilometara na sat. 

Snijeg i na moru

Snijega bi moglo biti i na sjevernom Jadranu te uz obalu srednjeg Jadrana gdje će puhati jaka i olujna bura. 

U Dalmaciji lokalno i jači pljuskovi praćeni grmljavinom. Na južnom Jadranu veći dio dana jako i olujno jugo. Temperatura zraka na kopnu većinom od 0 do 5 °C. Na Jadranu jutarnja između 3 i 8, a najviša dnevna od 8 do 13 °C.

HRVATSKA DANAS

Pretežno sunčano, navečer porast naoblake sa sjeverozapada. Vjetar uglavnom slab, od sredine dana umjeren jugozapadni, lokalno i jak, osobito u gorju. Na Jadranu ujutro mjestimice umjerena bura, poslijepodne jugozapadni vjetar i jugo, prema kraju dana u jačanju. Najviša temperatura zraka većinom između 12 i 17 °C.

HRVATSKA SUTRA

Prevladavat će oblačno vrijeme i bit će osjetno hladnije, posebice u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu. Povremeno oborine, na kopnu susnježica i snijeg uz stvaranje snježnog pokrivača posebice u gorju. Zapuhat će umjeren do jak sjeverni i sjeveroistočni, u Slavoniji i Baranji i sjeverozapadni vjetar. Susnježice i snijega može biti i ponegdje na sjevernom te uz obalu srednjeg Jadrana gdje će zapuhati jaka i olujna bura. U Dalmaciji lokalno i jači pljuskovi praćeni grmljavinom. Na južnom Jadranu veći dio dana jako i olujno jugo. Temperatura zraka na kopnu većinom od 0 do 5 °C. Na Jadranu jutarnja između 3 i 8, a najviša dnevna od 8 do 13 °C.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • olovkajezakon 05.04.2021.

    fake news

  • amyntas 05.04.2021.

    Kaj bu maja obukla? Se zna sta?

  • 05.04.2021.

    Dan dva i voila

Komentiraj...
Vidi sve komentare