To je to što me zanima!

Sutra se nastavlja potraga za žrtvama pomorske nesreće

Gumeni gliser i brod Lučke kapetanije Dubrovnik "Danče", sudarili su se u utorak 25. travnja oko 21.20 sati u Koločepskom kanalu. Od devetero ljudi s gumenjaka preživjelo je dvoje
Vidi originalni članak

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture priopćilo je kako će se sutra nastaviti tragati za nestalima u teškoj pomorskoj nesreći u Koločepskom kanalu 'u okviru redovnog nadzora sigurnosti plovidbe'.

Još se traga za Marinom Vuletić (23) iz Dubrovnika, Bojanom Stojiljkovićem (37) iz Mokošice i Tomislavom Belakom (27) iz Šibenika.

Gumeni gliser i brod Lučke kapetanije Dubrovnik "Danče", sudarili su se u utorak 25. travnja oko 21.20 sati u Koločepskom kanalu između uvale Pakljena i uvale Brsečine. Na gumenjaku je ukupno bilo devet osoba od čega su dvojica muškaraca u nesreći bila ozlijeđena, dvoje je odmah pronađeno mrtvo, treću žrtvu pronašli su dan kasnije, a sljedećeg dana i četvrtu žrtvu.

- To je bila atomska bomba. Čovjek koji je vozio taj gliser nije imao svjetla, a nas je bilo devet u čamcu i bili su veliki valovi - rekao je jedan od preživjelih Velimir Šetka.

U nesreći su poginuli vlasnik gumenjaka Alen Peršić (44), majka i sin iz Velike Gorice Jela (58) i Daniel Kobaš (39), te Berislav Bandur (55).


 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Daone 04.05.2017.

    Oteli ih vanzemaljci

  • Poison Ivy † 03.05.2017.

    Sada pvi puta vidim da je javno rečeno (jedino ako mi je ranije promaknulo) da je gumenjak jurio i da nije imao svjetla.

  • Fenix7 03.05.2017.

    Hoćete reći da se tijekom "produženog vikenda" nije tragalo zbog roštiljanja???

Komentiraj...
Vidi sve komentare