To je to što me zanima!

'Sutra u 6 sati Ina obustavlja isporuku plina Petrokemiji...'

Sindikati i branitelji Petrokemije poručuju kako će, ovisno o razvoju događaja, u idućih dan ili dva odlučiti o eventualnom pokretanju aktivnosti kojima će nastojati zaštititi proizvodnju
Vidi originalni članak

Iz Sindikata EKN Petrokemije, Sindikata DEMOS-HUS Petrokemije i Udruge hrvatskih branitelja Petrokemije priopćili su u srijedu kako su neslužbeno saznali da od četvrtka, 18. siječnja, u 6 sati Ina obustavlja isporuku plina Petrokemiji.

Ocjenjuju da se, ako je ta informacija točna, radi o nekorektnom i nepotrebnom potezu Ine koji, za sada, ne ugrožava proizvodnju u Petrokemiji, jer Ina nije jedini dobavljač plina za kutinsku tvornicu, niti će ih zaustaviti u nastojanjima osiguravanja dovoljnih količina mineralnih gnojiva za predstojeću poljoprivrednu sezonu. 

To bi moglo ozbiljno ugroziti proces dokapitalizacije Petrokemije, koji smo aktivno podupirali, upozoravaju sindikalci i branitelji. Stoga je vrlo upitna vjerodostojnost prijašnjih izjava iz Ine o njihovoj navodnoj zainteresiranosti za sudjelovanjem u dokapitalizaciji.

Sindikati i branitelji Petrokemije poručuju kako će, ovisno o razvoju događaja, u idućih dan ili dva odlučiti o eventualnom pokretanju aktivnosti kojima će nastojati zaštititi proizvodnju i očuvati tvrtku od iznimnog značaja za hrvatsko gospodarstvo.

Neslužbeno se doznaje da je u tijeku izvanredna sjednica Nadzornog odbora Petrokemije.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • slatko volim 17.01.2018.

    Opet ista priča i to uvijek u ovo doba. Ali, dogovorit će se oni već jer umjetno gnojivo je potrebno za proljetnu sjetvu.

  • purgerica prva 17.01.2018.

    Treba zvati predsjedničinog savjetnika - biznismena za stend maglu na naš račun, Bakića, i on je u vlasničkoj strukturi Petrokemije.

  • purgerica prva 17.01.2018.

    Ma ne obustavlja, uskočio PPD Vrdoljakovog prijatelja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare