To je to što me zanima!

'Predsjednica nas je razočarala pa smo sigurni da Škoro neće!'

Zalažemo se za jačanje funkcije predsjednika. Nama ne treba predsjednik koji će se naslikavati po Hrvatskoj, već predsjednik koji će slušati narod i bit mu na dispoziciji, rekao je Hrvoje Zekanović
Vidi originalni članak

Suverenisti su dali punu i bezrezervnu potporu predsjedničkom kandidatu Miroslavu Škori, koju su, kažu, u nekoliko razgovora s njim dogovorili. Uvjereni su da će ući u drugi krug te da će Hrvatska prvi puta imati predsjednika koji je nezavisni kandidat.
- Miroslava Škoru je narod pozvao, on se odazvao. Mi smo za zajedništvo i zato ga podržavamo - poručio je Hrvoje Zekanović (Hrast) 

Naveo je kako osim podrške ima na raspolaganju i njihovu stranačku infrastrukturu. Pozvao je ostale stranke, koje se slažu s onime što Škoro predstavlja u političkom prostru, da ga podrže.  

- Škori vjerujemo i sigurni smo da nas neće razočarati. Nažalost Kolinda Grabar Kitarović nas je razočarala, ali s njom nismo imali razgovore kao sa Škorom - poručio je. 

Nije želio nagađati koga vidi kao protukandidata Škori u drugom krugu., a uvjeren je u njegovu pobjedu. Uvjeren je da će kad postane predsjednik biti suverenistički predsjednik. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Kolinda Grabar Kitarović na svu sreću neće dobiti priliku biti još jedan mandat predsjednica RH. Danas imamo jednu politiku s dva imena. HDZ i SDP u Hrvatskoj imaju istu politiku, a s druge strane imamo Škoru koji je alternativa HDZ-u i SDP-u - rekao je Zekanović. 

Uvjeren je da velika koalicija o kojoj je premijer Andrej Plenković govorio za Europski parlament, da će sutra biti u Saboru. Nije želio komentirati poruke Vladimira Šeksa i napad pojedinih generala na Škoru. 

- Šeks je stranački čovjek koji zastupa HDZ i kojemu je HDZ život, nije čudno da on na svaki način pokušava ocrniti i diskreditirati Miroslava Škoru. Ali neće uspjeti - poručio je. 

Željko Sačić smatra da su napadi poput onog generala Ljube Ćesića Rojsa izolirani slučajevi. Ustvrdio je kako postoji iznimno moćna interesnu skupinu koja se okuplja oko stranačke infrastrukture SDP-a i drugih stranaka. 

- Iz tog izvorišta gledajte sve napade. U pitanju su veliki interesi, ne smo politički nego moguće i financijski, geopolitički i drugi - kazao je.

Naveo da svi do sada nisu poštivali istinsku žrtvu branitelja i manipulirali su braniteljima. 

- Najveće udruge branitelja su stavili pod šapu HDZ-a ili SDP-a i to je groteskno. Neshvatljivo je da je Udruga hrvatskih generala je danas podružnica HDZ-a. S Miroslavom Škorom ćemo promijeniti tu infrastrukturu koja je svoje pipke poslala među heroje Domovinskog rata i pretvorila ih u svoje pijune i protagoniste svojih politika - ustvrdio je Sačić.

Uvjeren je da će Škoro kao nitko do sada ujediniti braniteljsku populaciju. Za Suvereniste je prihvatljiv prijedlog Miroslava Škore da se predsjedniku države povećaju ovlasti i vraćane u polupredsjednički sustav.

- Nama ne treba predsjednik koji će obilaziti Hrvatsku i naslikavati se, nama treba predsjednik koji će slušati svoj narod i biti mu na raspolaganju - zaključio je Zekanović.  

Idi na 24sata

Komentari 88

  • mrljobrljo 27.06.2019.

    ovaj je sigurno iz incestuozne veze.priroda se poigrala.

  • Mercedes s klasa 26.06.2019.

    Muškarac ne mora po sebi biti ni fizički ni intelektualno superioran nad drugim muškarcima. Kakve god da talente nosi, on može biti pravi muškarac - onaj koji revno i spremno bdije nad cijelim okružjem u kojemu je njegov dom, dajući sve od sebe. Sve to je u sebi nosio u Muž Marijin. Uvjeren sam da je, prije nego mu je Bog povjerio jedinstvenu zadaću, sa svom pozornošću i aktivnošću, pratio i davao sve od sebe da uredi društvo u kojemu će živjeti i podizati obitelj. Je li se znao tući? Rukovati oružjem? Naravno! Rješavati razmirice, ukrotiti nasilnike? Pa naravno! Preuzeti inicijative u svomu gradu, organizirati zajednice? Pa naravno: sve to i puno više od toga. Ako vam ovaj fragment u portretu svetoga Josipa nedostaje, korigirajte ga hitno. Ako vam ova crta u portretu idealnoga muškaraca nedostaje, korigirajte ju hitno, bilo da ste žena, bilo da ste muž. Ako vam ova karakterna crta nedostaje, ili je želite učvrstiti kako bi je mogli dalje promicati, učinite to.

  • Marun 26.06.2019.

    Ako ga ovi podupiru nitko normalan neće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare