Obavijesti

News

Komentari 88

'Predsjednica nas je razočarala pa smo sigurni da Škoro neće!'

'Predsjednica nas je razočarala pa smo sigurni da Škoro neće!'
5

Zalažemo se za jačanje funkcije predsjednika. Nama ne treba predsjednik koji će se naslikavati po Hrvatskoj, već predsjednik koji će slušati narod i bit mu na dispoziciji, rekao je Hrvoje Zekanović

VIDEO

Suverenisti su dali punu i bezrezervnu potporu predsjedničkom kandidatu Miroslavu Škori, koju su, kažu, u nekoliko razgovora s njim dogovorili. Uvjereni su da će ući u drugi krug te da će Hrvatska prvi puta imati predsjednika koji je nezavisni kandidat.
- Miroslava Škoru je narod pozvao, on se odazvao. Mi smo za zajedništvo i zato ga podržavamo - poručio je Hrvoje Zekanović (Hrast) 

Naveo je kako osim podrške ima na raspolaganju i njihovu stranačku infrastrukturu. Pozvao je ostale stranke, koje se slažu s onime što Škoro predstavlja u političkom prostru, da ga podrže.  

- Škori vjerujemo i sigurni smo da nas neće razočarati. Nažalost Kolinda Grabar Kitarović nas je razočarala, ali s njom nismo imali razgovore kao sa Škorom - poručio je. 

Nije želio nagađati koga vidi kao protukandidata Škori u drugom krugu., a uvjeren je u njegovu pobjedu. Uvjeren je da će kad postane predsjednik biti suverenistički predsjednik. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Kolinda Grabar Kitarović na svu sreću neće dobiti priliku biti još jedan mandat predsjednica RH. Danas imamo jednu politiku s dva imena. HDZ i SDP u Hrvatskoj imaju istu politiku, a s druge strane imamo Škoru koji je alternativa HDZ-u i SDP-u - rekao je Zekanović. 

Uvjeren je da velika koalicija o kojoj je premijer Andrej Plenković govorio za Europski parlament, da će sutra biti u Saboru. Nije želio komentirati poruke Vladimira Šeksa i napad pojedinih generala na Škoru. 

- Šeks je stranački čovjek koji zastupa HDZ i kojemu je HDZ život, nije čudno da on na svaki način pokušava ocrniti i diskreditirati Miroslava Škoru. Ali neće uspjeti - poručio je. 

Zagreb: Hrvatskih suverenisti na Trgu svetog Marka dali potporu kandidaturi Miroslava Å kore

Željko Sačić smatra da su napadi poput onog generala Ljube Ćesića Rojsa izolirani slučajevi. Ustvrdio je kako postoji iznimno moćna interesnu skupinu koja se okuplja oko stranačke infrastrukture SDP-a i drugih stranaka. 

- Iz tog izvorišta gledajte sve napade. U pitanju su veliki interesi, ne smo politički nego moguće i financijski, geopolitički i drugi - kazao je.

Naveo da svi do sada nisu poštivali istinsku žrtvu branitelja i manipulirali su braniteljima. 

- Najveće udruge branitelja su stavili pod šapu HDZ-a ili SDP-a i to je groteskno. Neshvatljivo je da je Udruga hrvatskih generala je danas podružnica HDZ-a. S Miroslavom Škorom ćemo promijeniti tu infrastrukturu koja je svoje pipke poslala među heroje Domovinskog rata i pretvorila ih u svoje pijune i protagoniste svojih politika - ustvrdio je Sačić.

Zagreb: Hrvatskih suverenisti na Trgu svetog Marka dali potporu kandidaturi Miroslava Å kore

Uvjeren je da će Škoro kao nitko do sada ujediniti braniteljsku populaciju. Za Suvereniste je prihvatljiv prijedlog Miroslava Škore da se predsjedniku države povećaju ovlasti i vraćane u polupredsjednički sustav.

- Nama ne treba predsjednik koji će obilaziti Hrvatsku i naslikavati se, nama treba predsjednik koji će slušati svoj narod i biti mu na raspolaganju - zaključio je Zekanović.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor
Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje