To je to što me zanima!

Suzana Hitrec Šustaru: 'Neću biti vaša posebna savjetnica'

Članica Ekspertne radne skupine za kurikularnu reformu Suzana Hitrec od ministra Šustara zatražila je povlačenje imenovanja za posebnu savjetnicu ministra...
Vidi originalni članak

Članica Ekspertne radne skupine za kurikularnu reformu Suzana Hitrec od ministra Šustara zatražila je povlačenje imenovanja za posebnu savjetnicu ministra. 

Učinila je to, kako navodi, iz osobnih razloga. 

Iako je Šustar u četvrtak ujutro objavio da će mu Hitrec postati savjetnica, ona je to svojim dopisom odbila samo nekoliko sati kasnije. 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • liliana 03.06.2016.

    Gospođo Hitrec,nisi sposobna sebe urediti,a kako misliš hrvatsko školstvo.Pogledaj se u Ogledalo ili potraži stilista.Ovako ne izgledaju ni prodavačice na placu.

  • liliana 03.06.2016.

    "koja šteta",hvala Bogu što nećeš."velika stručnjakinja".

  • Kor - Jan - Dar 03.06.2016.

    Dotična gospođa je ravnateljica upravno-birotehničke škole. Moju neinformiranu malenkost bi zanimalo koliko savjetnika ilit članova svojih ekipa imaju ministar Šustar i Boris Jokić iz područja prirodnih znanosti (fizika, kemija biologija, matematika) kao i tehnologije?? Zar nije temelj svake normalne zemlje ipak proizvodnja čiji su opet temelj upravo prirodne znanosti, tehnologija i inžinjerstvo?? Daleko od toga da hrvatski jezik, kulturu i povijest, oko kojih se najčešče lome koplja protivnika i zagovaratelja reforme, ne treba cijeniti i njegovati, kao i društvene znanosti. Ali podsjetio bih da od njegovanja nema ništa bez novca. A novac ipak stvara proizvodnja. Čak i onaj koji političari, državni birokrati te lopovi u bijelim rukavicama i bez njih, na direktan ili indirektan način kradu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare