To je to što me zanima!

Suze, plač i jecaji u Delnicama za poginulim maturantom (17)

Posljednji pozdrav: Kolege, vršnjaci i prijatelji Tina su na počinak ispratili uz bijele ruže i pjesmu Jure Stublića 'Srce na cesti'. Poginuo je na maturalcu u Španjolskoj
Vidi originalni članak

Više od tisuću Delničana i Gorana pod kišobranima i u suzama uz pjesmu Jure Stublića "Srce na cesti" ispratilo je Tina Grgurića (17) na posljednji počinak.

Tjedan dana nakon tragične smrti delničkog maturanta roditelji Zlatko i Natalia, sestra Valnea, rodbina i prijatelji oprostili su se s neprežaljenim dječakom. Duga kolona vršnjaka s bijelim ružama nijemo je hodala za lijesom. Ožalošćena dječakova majka nije imala snage dignuti glavu spuštenu na suprugovo rame. Kolege sportaši tužno su hodali odjeveni u majice delničkog nogometnog kluba Goranin, čiji je član bio i preminuli Tin. Grobnu tišinu parali su tek jecaji ožalošćenih.

- S bolnom nevjericom prerano se opraštamo od tebe. Svaka buduća pobjeda posvećena je tebi. Uvijek si bio naš glas razuma i utjehe. Čuvaj nas odozgo, a mi ćemo te uvijek voljeti i misliti na tebe - u oproštajnom govoru rekli su Tinovi suigrači i školske kolege. 

Tin je poginuo nakon pada s 25-metarske dizalice u Lloret de Maru u Španjolskoj, gdje je bio na maturalnom putovanju. Istraga još traje, a španjolska policija njegovu smrt proglasila je nesretnim slučajem. Roditelji dječaka pokrenuli su i privatnu istragu.

Idi na 24sata

Komentari 130

  • mihaela1000 07.09.2014.

    Žao mi je dečka, al sad budu svi drugi krivi, a ne on kaj se je penjal po dizalici. Da se manje "zabavljalo" i da je bila pamet u glavi, nebi se to dogodilo.

  • Little Tut 07.09.2014.

    Jadno, jadno dijete. Cijeli život je bio pred njim. Ne želim niti pomisliti kako je obitelji. Nadam se da će smoći snage da to prežive.

  • lionheart 07.09.2014.

    srce mi se slama

Komentiraj...
Vidi sve komentare