To je to što me zanima!

Svaki kupac je dobitnik: Uzela sam 24 Oranž, čitam super priče i uživam u svim pogodnostima

Radi se o jednoj vrhunskoj kampanji, gdje je zapravo svaki kupac dobitnik. Za svega 17 eura dobiješ sve informacije na jednom mjestu, a i razne pogodnosti, kaže nam Monika
Vidi originalni članak

Redovno čitam 24sata, a najdraže mi je ujutro uz kavicu i doručak. Tu je jednostavno sve u pravo vrijeme i na pravom mjestu. Odličan mi je format koji je lako čitljiv i daje izravne informacije - rekla nam je Monika Sablić (24), digitalna pretplatnica 24sata iz Splita, koja je odnedavno i članica 24 Oranž kluba.

Monika nam otkriva kako najviše prati rubriku vijesti, ali voli se i nasmijati uz zanimljive virale. 

- Tu je toliko mnogo tema, detaljno obrađenih priča i jednostavnih informacija za svakodnevno funkcioniranje. Na svakom druženju s prijateljima volim prokomentirati, aktualne teme, a 24sata mi pruža da sam stalno upoznata sa svim - kaže nam Monika. 

Poput većine, i ona se većinom informira na portalima, a manje putem novina. 

- Živimo u 21. stoljeću sve je jednostavno postalo digitalno, a logičan slijed je i taj informiranja. Bilo što da se dogodi, na mobitelu dobijem obavijest - kaže nam.

Posebno se veseli video sadržaju 24sata te kaže kako ih on čini mnogu drugačijim od drugih. 

- Portali s vremenom postaju i malene televizijske kuće. Volim pogledati tako i gostovanja raznih poznatih u emisijama, smiješna videa, a i emisije na društvenim mrežama dodatan su plus - kaže Monika.

Na 24 Oranž se odlučila zbog raznih pogodnosti, koje iz dana u dan rastu. 

ONE SU UZELE 88€ I NISU POŽALILE 24 Oranž vrijedi svakog centa: 'Čitam, informiram se i imam kupone za zdrave proizvode'

- Radi se o jednoj vrhunskoj kampanji, gdje je zapravo svaki kupac dobitnik. Za svega 17 eura dobiješ sve informacije na jednom mjestu, a i razne pogodnosti. I ranije sam bila pretplatnica jer želim potaknuti novinarstvo te i ljudi iza tih priča trebaju zaraditi svoju plaću - kaže nam. 

ISKORISTI SJAJNU PONUDU Studentica Nina: 'Ova tri super kupona iz 24 Oranža zapela su mi za oko i zato sam ih uzela'

U 24 Oranžu je, priznaje, izrazito vesele popusti. Oni za Wolt, Eko Taxi i Tommy definitivno su joj tri favorita.

Podsjetimo, svatko tko uzme godišnju pretplatu 24 Oranž, po cijeni od 17 eura, zauzvrat odmah dobiva kupone partnera 24sata u iznosu od 88 eura! Uz to, oni koji se odluče za godišnju digitalnu pretplatu dobivat će i mnoge druge popuste. 24 Oranž možete uzeti OVDJE. U članku niže pronađite tri laka koraka do vaše 24 Oranž pretplate.

BILO BI LUDO DA OVO PROPUSTIŠ! Kako do 88 eura i još 10 ekstra popusta koje vam 24 Oranž daje? Ovo su tri laka koraka!

Idi na 24sata