Obavijesti

News

24 Oranž vrijedi svakog centa: 'Čitam, informiram se i imam kupone za zdrave proizvode'

24 Oranž vrijedi svakog centa: 'Čitam, informiram se i imam kupone za zdrave proizvode'
5

Radijska voditeljica Gianna Kotroman i instruktorica joge Dora Perić uzele su 24 Oranž među prvima. Sad godinu dana mogu čitati sve tekstove na 24sata.hr, a kažu kako su lako odlučile koji kuponi im najviše koriste...

VIDEO

Zbog svog posla volim biti što bolje informirana jer volim uvijek s nekom novom viješću ili događajem izaći što prije u eter i podijeliti je sa slušateljima. Preferiram domaće vijesti i teme, a ponekad podijelim i nešto iz svijeta, priča Gianna Kotroman (45), radijska voditeljica i majka šestogodišnjeg sina, a i prepoznatljivi glas s radijskih i TV reklama.

POGLEDAJTE VIDEO: Jednostavni vodič za Oranž

Pokretanje videa...

oranž tutorial 00:49

Kad se sve zbroji, ona je pravi multipraktik od žene. Gianna je također digitalna pretplatnica 24sata jer tako ima pristup svim temama, vijestima i informacijama koje su joj važne u njezinu poslu radijske voditeljice.

'Popusti su fantastični'

- Često s portala 24sata 'posudim' temu koja mi je zanimljiva i iskoristim je kao okidač za nastavak sadržaja koje radim u šihti, u programu. Neki mi naslovi jednostavno zapnu za oko i dobijem ideju za drugu perspektivu priloga - kaže Gianna.

No ono što joj je također vrlo važno jest glazba, oko koje se puno tog vrti u poslu radijske voditeljice. Osim glazbenih trendova i glazbenih informacija, važne su joj informacije koje su često vezane za detalje iz privatnog života izvođača, a tu joj je, kaže Gianna, 24sata broj jedan, kao i kad su u pitanju domaće i strane zvijezde.

- Osim glazbe, često slušateljima predložim neki film ili seriju, a još je bolje ako ih mogu povezati s glazbom ili serijom koja se trenutačno emitira. Ponekad mi oko pobjegne i na show rubriku, uglavnom iz istog razloga - kaže Gianna.

Zagreb: Gianna Kotroman s aplikacijom za Eko taxi

Sama za sebe dodaje da, baš kao prava žena, voli pročitati teme iz zdravlja, lifestylea, mode i ljepote, a ponekad s 24sata "posudi" i recept za svoju obitelj.

- Volim biti u toku i sa sportskim zbivanjima, posebno onima u kojima sudjeluju sportaši pod hrvatskom zastavom, i to od kuglanja do nogometa. Ma, bilo bi, zapravo, vrlo neobično kad ne bih imala pretplatu na 24sata - zaključuje Gianna, koju vesele i kuponi.

- Budući da sam uvijek u strci s vremenom, a moram stići točno na vrijeme na vijesti, onda nema opcije kašnjenja, pa mi taksi često spašava stvar. Kupon za Eko Taxi, koji sam dobila uz 24 Oranž, nije mogao doći u bolje ruke - iskrena je Gianna.

Niz raznih pogodnosti koje je dobila uz 24 Oranž itekako će dobro iskoristiti, ali to joj, kako kaže, ipak nije bio glavni povod za pretplatu. Ističe da je 24sata relevantan medij koji prezentira provjerene informacije, što je svakome tko radi u medijima itekako bitna stavka.

'Volim dobar sadržaj 24sata'

Dora Perić (33), instruktorica joge i joge lica, koja ima više od 28 tisuća pratitelja na svom Instagram profilu "thefitface", kaže da je vjerna čitateljica 24sata jer pokriva sve teme koje nju zanimaju, od politike do rekreacije i zdravlja, a tu su i zabavni sadržaji uz koje se opušta.

- Odlučila sam uzeti pretplatu jer želim biti informirana i čitati dobar sadržaj - kaže Dora, nova digitalna pretplatnica 24sata.

Zagreb: Webshop Matičnjak na Oranž 24sata

Posebno joj se sviđa 24 Oranž. Ponuda je odlična, kaže. Posebno ju je razveselio kupon iz 24 Oranž pretplate za proizvode koje nudi web shop Matičnjak.

- Imala sam neke zdravstvene tegobe i zato dodatno pazim koje proizvode koristim. Matičnjakovi proizvodi su prirodni i imam povjerenja u njih, a osim dodataka prehrani koji podržavaju zdravlje i imunitet, imaju i liniju proizvoda za njegu kože - zaključuje Dora.

Zagreb: Webshop Matičnjak na Oranž 24sata

Podsjetimo, svatko tko uzme godišnju pretplatu 24 Oranž po cijeni od 17 eura, zauzvrat odmah dobiva kupone partnera 24sata u iznosu od 88 eura! Kupnjom godišnje 24 Oranž pretplate odmah dobijete kupone za shopping u Tommyju, vožnju Eko Taxijem, narudžbe preko Wolta, kokice i gazirano piće u CineStaru, proizvode Grawe osiguranja, najzdravije dodatke prehrani iz Matičnjaka i igre u Casinu 24. Oni koji se odluče za godišnju digitalnu pretplatu, dobivat će i druge brojne popuste.

Svoju 24 Oranž pretplatu preuzmite OVDJE. Godišnja digitalna pretplata na 24sata, kuponi vrijedni 88 eura i drugi popusti - to može samo 24 Oranž.

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.