To je to što me zanima!

Svako mjesto svoga Tuđmana ima, ali koji Franjo je najbolji?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Diljem cijele Hrvatske nalazi se oko 80 spomenika i poprsja Franji Tuđmanu, a sada je Tuđman napokon dobio i spomenik u Zagrebu. Recite u anketi koji je najbolji
Vidi originalni članak

Što se tiče svih skulptura i bista diljem Hrvatske, iskreno nisam sretan što je to prepušteno isključivo imaginaciji umjetnika. Ne volim što se kod mnogih uopće ne prepoznaje Franjo Tuđman, iskreno je ispričao njegov sin Stjepan o desecima kipova prvog hrvatskog predsjednika koji su postavljeni diljem države. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'NE PREPOZNAJEM TATU' Tuđmanov sin: Što to rade, ti spomenici ne sliče na mog oca

Stjepan Tuđman kaže da ga se od svih dojmio samo onaj u Škabrnji. Dodao je kako je jedino tamo osjetio nešto kad je gledao spomenik, za razliku od kipa u Kninu.

- Smatram da je bio markantna pojava i ne znam zbog čega ga rade neprepoznatljivim. Što da vam kažem, pomalo je to šokantno kad gledate, a ne prepoznajete... - priča nam Stjepan. 

Inače, diljem cijele Hrvatske nalazi se oko 80 spomenika i poprsja Franji Tuđmanu, a sada je Tuđman napokon dobio i spomenik u Zagrebu, a naravno oko njega i brojnih drugih spomenika podijeljena su mišljenja o tome koliko stvarno dijele sličnost s prvim predsjednikom naše države. 

Idi na 24sata

Komentari 130

  • GIRIGARI 11.12.2018.

    Najbolji Franjo je onaj iz Čakovca. On se bori s neodgojenom mladeži i nakaradnim sustavom.

  • glinac 10.12.2018.

    Ovaj u makarskoj je pun pogodak. Golub ga nije zasrao samo ako nije letio tuda

  • tkopajti 10.12.2018.

    Onaj na Mirogoju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare