To je to što me zanima!

Svakodnevni ritual: 'More nije nikada prehladno za kupanje'

Osebujni Emil Redžepović svaki dan u 7 sati ujutro odjeven samo u ogrtač sjeda na bicikl te pravac na plažu Vrulje na kupanje. Kaže da more nikad nije hladno za kupanje
Vidi originalni članak

Ranojutarnji ritual za neke je ispijanje kave ili čaja u toplom ili pak listanje novina, a osebujnom Emilu Redžepoviću iz Vodica to je kupanje u moru. Svaki dan u 7 sati ujutro odjeven samo u ogrtač sjeda na bicikl te pravac na plažu Vrulje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Godišnje doba nije bitno, vremenska prognoza nije bitna pa tako ni današnjih -7 stupnjeva i burno vrijeme nisu spriječili Emilov ritual koji traje 6-7 godina. Štoviše, kaže da se kupao i po hladnijem vremenu.

- More nikad nije hladno da se ne možeš kupati! Bilo je more i hladnije nego jutros, fortuna bure, fortuna juga, prašinu je dizalo! Ali najhladnije je more kad je jugo, imaš osjećaj kao da te netko nožem bode.

Otkako je ovu naviku pretvorio u svakodnevnicu bez iznimke, prehlada i glavobolja su mu strani, a kako kaže osjeća se fantastično.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Sokol ga nije volio 12.01.2017.

    Ovaj bi trebao kad krene na liječenje u Popovaču povesti sa sobom i Pernara jer je dijagnoza otprilike ista

  • BILI KMEČAVAC 11.01.2017.

    Oklen je taj ?

  • SPALATINO 11.01.2017.

    Saki dan u7(toliko o radu) odjeven samo u ogrtač dočekuje dicu i sprid škole i tako več 6-7 godina otkako je turčin stiga u Hrvatsku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare