To je to što me zanima!

Kvar na trafostanici: Iz garaže u centru Cvjetni sukljao je dim

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zbog kvara na trafostanici taj dio grada ostao je bez struje. Trgovački centar Cvjetni koji je iznad te garaže nastavio je raditi jer su upalili agregat kako bi ga mogli opskrbiti strujom
Vidi originalni članak

U petak navečer u garaži centra Cvjetni u Zagrebu intervenirali su vatrogasci. Sve je puno dima i garaža je oko 19 sati u petak bila zatvorena. Pokvarila se trafostanica pa je taj dio grada ostao bez struje. Trgovački centar Cvjetni koji je iznad te garaže nastavio je raditi jer su upalili agregat kako bi ga mogli opskrbiti strujom. Nema ozlijeđenih.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bila sam u jednom od dućana. Na razglas su rekli da izađemo iz centra Cvjetni. Ljudi su izašli van, nije bilo panike - rekla nam je svjedokinja. 

- U 18.24 sati zaprimili smo dojavu da se dimi iz trafostanice u podzemnoj garaži u Varšavskoj 9. Na mjesto događaja su stigli vatrogasci, a s obzirom da nije bilo otvorenog plamena nije bilo potrebe za gašenjem požara. Ma mjesto događaja ujedno su stigli i djelatnici HEP-a, koji saniraju kvar na trafostanici. Zbog sigurnosti građana, policija je osigurala mjesto događaja zbog čega je i zapriječila ulaz vozilima u garažu. Prilikom navedenog događaja nitko od građana nije ozlijeđen - objavila je policija. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • špricer_1 04.01.2019.

    Da nije horvatincic upalio jahtu u garazi???

  • bolnaistina 04.01.2019.

    Klasika, poddimenzionirana trafostanica.

  • Veseli odojak 04.01.2019.

    Ma to je firma a Sukljodim d.o.o samo parkirala auto u garaži

Komentiraj...
Vidi sve komentare