Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kvar na trafostanici: Iz garaže u centru Cvjetni sukljao je dim

Zbog kvara na trafostanici taj dio grada ostao je bez struje. Trgovački centar Cvjetni koji je iznad te garaže nastavio je raditi jer su upalili agregat kako bi ga mogli opskrbiti strujom

Zagreb: Intervencija vatrogasaca zbog kvara trafostanice u garaži centra Cvjetni
Foto: Borna Filic/PIXSELL
5 komentara

U petak navečer u garaži centra Cvjetni u Zagrebu intervenirali su vatrogasci. Sve je puno dima i garaža je oko 19 sati u petak bila zatvorena. Pokvarila se trafostanica pa je taj dio grada ostao bez struje. Trgovački centar Cvjetni koji je iznad te garaže nastavio je raditi jer su upalili agregat kako bi ga mogli opskrbiti strujom. Nema ozlijeđenih.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Bila sam u jednom od dućana. Na razglas su rekli da izađemo iz centra Cvjetni. Ljudi su izašli van, nije bilo panike - rekla nam je svjedokinja. 

- U 18.24 sati zaprimili smo dojavu da se dimi iz trafostanice u podzemnoj garaži u Varšavskoj 9. Na mjesto događaja su stigli vatrogasci, a s obzirom da nije bilo otvorenog plamena nije bilo potrebe za gašenjem požara. Ma mjesto događaja ujedno su stigli i djelatnici HEP-a, koji saniraju kvar na trafostanici. Zbog sigurnosti građana, policija je osigurala mjesto događaja zbog čega je i zapriječila ulaz vozilima u garažu. Prilikom navedenog događaja nitko od građana nije ozlijeđen - objavila je policija. 

 

 

Možda vas zanima i ovo:
Message